• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2017

20:16

SKANDAL! DOBILI OČEV BLAGOSLOV! Sin Džoa Bajdena u vezi sa ženom pokojnog brata!

Vesti

SKANDAL! DOBILI OČEV BLAGOSLOV! Sin Džoa Bajdena u vezi sa ženom pokojnog brata!

Podeli vest

Mlađi sin bivšeg potpredsednika SAD Hanter Bajden više od godinu i po dana u ljubavnoj vezi sa Hali, udovicom svog brata Boa, koji je u maju 2015. umro od tumora mozga

Mlađi sin bivšeg potpredsednika SAD Džozefa Bajdena Hanter Bajden (47) u vezi je sa Hali (43), udovicom svog brata Boa (46), koji je u maju 2015. preminuo od tumora mozga. Njih dvoje su u ljubavnoj vezi više od godinu i po dana, a obelodanili su je tek u sredu, navodeći da nemaju šta da kriju.

Razveo se zbog nje

Hanter je u saopštenju koje je objavio list "Njujork post" priznao da je ludo zaljubljen u udovicu svog brata Boa, koji je bio državni tužilac Delavera.

Blagoslov
Srećan sam što su Hanter i Hali pronašli jedno drugo, verujem da ih je tuga posle Boove smrti i spojila
Džozef Bajden

- Hali i ja smo jako srećni jer smo jedno u drugom pronašli ljubav i podršku u ovim teškim vremenima. To su razumeli svi naši najmiliji, ljudi koji nas vole. Blagosloveni smo što imamo divnu decu, porodicu i prijatelje koji su sve vreme uz nas i podržavaju svaki naš potez - poručio je Hanter, koji je po struci advokat.

BIZARNO! Sin Džoa Bajdena u vezi sa udovicom svog brata!

AP/Reuters

Izvor blizak porodici Bajden otkrio je za "Njujork post" da su Hanter i Hali počeli da se zabavljaju ubrzo nakon Boove smrti.

- U početku su krili da su zajedno, ali je njihova ljubav veoma brzo postala očigledna. Zato je Hanter već u oktobru, samo pet meseci posle bratovljeve smrti, odlučio da se razvede od supruge Kejtlin (48), sa kojom ima tri ćerke, Naomi, Finegan i Mejsi - rekao je izvor.

On je dodao da je Kejtlin bila u šoku kad je shvatila da je Hanter ostavlja zbog jetrve, ali je zbog dece ipak pristala da neko vreme glumi da je i dalje u braku.

- Kejtlin i Hanter krili su da su se razveli. Sve do polovine 2016. oni su se pojavljivali zajedno u javnosti. Čak su u aprilu 2016, kad već uveliko nisu živeli zajedno, nasmejani pozirali fotografima na jednom događaju u Vašingtonu - otkrio je izvor blizak Bajdenovima.

AP/Reuters

Niko nije sumnjao

Hali i ja smo jako srećni jer smo jedno u drugom pronašli ljubav i podršku u ovim teškim vremenima
Hanter Bajden

 

Istovremeno, Hanter se sve češće pojavljivao u Halinom društvu, ali to u početku nikome nije bilo čudno. Postalo je sumnjivo tek krajem prošle godine, kad su mediji primetili da Hanter "previše vodi računa o bratovljevoj udovici i njegovo dvoje dece". Nakon što su priče počele da se množe, par je bio prinuđen da javno prizna aferu.

Kako bi sve prošlo glatko, svoj blagoslov je dao i Džo Bajden.

- Srećan sam što su Hanter i Hali pronašli jedno drugo i smogli snage da nastave sa svojim životima posle velikog gubitka. Verujem da ih je upravo tuga posle Boove smrti i spojila. Moja supruga Džil i ja ih potpuno podržavamo i radujemo se zbog njih - rekao je Bajden.

AP/Reuters

Bo ima spomenik i put na Kosovu

AP/Reuters

Bou Bajdenu, koji je od 1998. do 1999. obučavao tužioce i sudije na Kosovu, u avgustu prošle godine tamo je podignut spomenik, a deo autoputa od Uroševca do Gnjilana ka američkoj bazi Bondstil nazvan je po njemu. Otkrivanju spomenika prisustvovala je cela porodica Bajden, uključujući Džoa, Hantera i Boovu udovicu Hali.

 

 

 

 

 

 


 

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 7 godina

Na svakom koraku se vidi da nisu normalni, i da im ništa nije sveto.... Ne čudi me, bolesna i ne normalna nacija. Ko god je negde nešto zasrao, pobegao je u Ameriku, i kako mogu da budu normalni ????????????????

Vrca

pre 7 godina

Ma ko tim Amerima moze vise stati na put?A kako je nastala Amerika?Od olosa izbeglica,najvecih probisveta,ubica....sa Evropskog kontinenta itd.Pa sta ocekujete kakvi treba da budu njihovi naslednici????

Petar Golemi

pre 7 godina

Pa to je tradicionalno da dever ,,odrzava'' udovicu.......Samo jos i taka da uzmu u ,,trojku''

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija