• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2017

14:24

TRAMP "POLUDEO" NA TVITERU, PALE TEŠKE REČI: Obama me je prisluškivao, ON JE LOŠ I BOLESTAN ČOVEK!

Vesti

TRAMP "POLUDEO" NA TVITERU, PALE TEŠKE REČI: Obama me je prisluškivao, ON JE LOŠ I BOLESTAN ČOVEK!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp je optužio bivšeg predsednika Baraka Obamu da mu je prisluškivao telefone u Tramp kuli

- Užasno! Upravo sam saznao da je Obama naredio prisluškivanje mojih telefona u Tramp kuli, uoči moje pobede. Ništa nije našao! Da li je legalno da trenutni predsednik prisluškuje kandidata za predsednika uoči izbora? Ovo je novo dno! Verujem da bi dobar advokat napravio dobar proces, samo na osnovu toga. Koliko je nisko pao Obama... Ovo je kao Votergejt. To je loš ili bolestan čovek - naveo je Tramp. 

Osvrnuo se i na optužbe da se državni tužilac Džef Sešons sastajao sa ruskim zvaničnicima. 

- Na prvi sastanak u Ambasadu Rusije Džef Sešons je otišao na preporuku Obamine administracije u okviru programa edukacije za stotinu ambasadora. Isti ambasador kog je sreo Sešons je posetio Obaminu Belu kuću 22 puta, četiri puta prošle godine - naveo je Tramp.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
CICKA

pre 7 godina

Погодио је али шта ли ће тек да каже за породицу Клинтон, од њега као доброг човека , а изгледа да јесте добар али не предобар што је и нормално за председника једне тако до скора лоше државе а којој је последњи тренутак и која мора коначно да стане на прави пут , очекујем да осуди и спроведе у затвор све болеснике који су се бавили политиком и учествовали у шизофреном нападу на Србију .

DxD

pre 7 godina

Amerika se trenutno nalazi u "obojenoj revoluciji" i krupnim koracima grabi ka statusu banana drzave.Tramp je pokusao da SAD izvede na pravi put,ali ne ide,previse su jake liberalno globalisticke strukture koje SAD i svijet vode u propast.

Srbin

pre 7 godina

I ja sam znao da je Obama los covek i veliko go*no.

Zivko

pre 7 godina

Tramp Predsednik USA je 100% u pravu za sve sto je napisao,jer mi smo njemu sve to kao TIM DONALD J.TRUMP u Predizbornoj kampanji potvrdili i da nemogu da se pomire sa tim sto Hillary Clinton nije Predsednik Amerike,a i ona nece moci sa Obamom,Sorosem i drugim donatorima da je ponovo posle 4 godine izaberu za Predse dnika Amerike,

SSSS

pre 7 godina

TRAMPA JE SRBI ONA SRPSKA DADILJA KOJA MU CUVA DECICU NAUCILA DA LAZE PO SRPSKI I TO KAO PSA CAK JE COVEK I OD VAS BOLJI ZNACI DADILJA JE DOBRO POSAO ODRADILA

Lancelot

pre 7 godina

Sve vise postaje smesno,da nije zalosno Obamino dobijanje Nobelove nagrade hahahaha. Bozi kazni ih sve tvojom najstrasnijom kaznom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija