• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts/sputnik

04.03.2017

17:52

(VIDEO) BEZBEDNO NEBO NAD TEHERANOM: Iranski raketni sistem S-300, oborio sve NEPRIJATELJSKE RAKETE!

Vesti

(VIDEO) BEZBEDNO NEBO NAD TEHERANOM: Iranski raketni sistem S-300, oborio sve NEPRIJATELJSKE RAKETE!

Podeli vest

Iran je uspešno testirao složeni sistem za protivvazdušnu odbranu ruske proizvodnje S-300, javila je iranska agencija IRNA

Tokom testiranja gađani su leteći objekati, uključujući i rakete. Domet S-300 je do 200 kilometara, a sistem je u stanju da istovremeno prati i pogađa više meta.

Agencije podsećaju da je Rusija isporučila S-300 Iranu 2016, skoro deset godina posle potpisivanja inicijalnog ugovora.

 

(VIDEO) PUTIN JE DŽIHADISTIMA DONEO PAKAO: Novo MOĆNO rusko naoružanje odlučilo POBEDNIKA RATA u Siriji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vojnik u pokušaju

pre 7 godina

Sve iole normalne zemlje opremaju svoje armije kao da će sutra biti rat. Samo kod nas se armija oprema samo u teoriji, u praksi to nikako ne funkcioniše.

zoran

pre 7 godina

Ma, evo, samo sto nije stiglo oruzje iz Rusije i Belorusije...i tako 20 godina stize....

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Pa kada vlasti pokusaju da izdvoje neke pare za oruzje, odmah skoce ovi zuti iz opozicije, "oruzje nam ne treba mi smo gladni".

drug Pera

pre 7 godina

Nama armija i ne treba jer nema šta ni da brani. Sva veća preduzeća i firme su u vlasništvu stranaca ili ponekog domaćeg tajkuna, zemlju prodajemo arapima,Beograd na vodi grade stranci, Kosovo je dato šiptarima pa što bi mi to sve branili i od koga.Srbija je zemlja rasprodata pa samim tim i bez upotrebe strane vojne sile okupirana.

ZEMUNAC

pre 7 godina

Сад пред изборе на пар дана... да се власт брани ако случајном прођу као клинтонови у Америци.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija