• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/sputnik

19.03.2017

18:12

(VIDEO) OPASNO ZAOŠTRAVANJE: Sirija oborila izraelski avion, Tel Aviv preti odmazdom uništiće neprijateljsku PVO!

Vesti

(VIDEO) OPASNO ZAOŠTRAVANJE: Sirija oborila izraelski avion, Tel Aviv preti odmazdom uništiće neprijateljsku PVO!

Podeli vest

Ministar odbrane Izraela Avigdor Liberman zapretio je da će sistem PVO Sirije biti uništen u slučaju da ga ta zemlja ponovo upotrebi protiv izraelske avijacije

Ako sledeći put sirijski sistem PVO napadne izraelske avione biće uništen, bez kompromisa“, rekao je šef vojnog resora, govoreći pred regrutima oklopnih snaga u jednoj od baza u centralnom delu države, prenosi „Rešet bet“.

 

 

Izraelski avioni 17. marta su napali nekoliko ciljeva u Siriji i bili su mete protivvazdušnih raketa, saopštila je vojska Izraela.

- Avioni Ratnog vazduhoplovstva su izveli napade na nekoliko ciljeva u Siriji. Na avione je lansirano nekoliko protivvazdušnih raketa. Sistem PVO Izraela je presreo jednu od njih- saopštila je tada vojska.

RAT SIRIJE I IZRAELA: Posle avionskih napada, Moskva pozvala izraelskog ambasadora na razgovor!

Prema Libermanovim rečima, „glavni problem“ za Izrael je moguće „prebacivanje oružja iz Sirije u Liban“.

- Zato svaki put kada saznamo da se prebacuje oružje koje preti da naruši ravnotežu snaga mi ćemo to preseći- rekao je on.

Pritom, ministar je naveo da Izrael nema želju da se meša u građanski rat u Siriji.

Vojska Sirije: Oborili smo izraelski avion!

 

 

Sirijska vojska nakon toga je izjavila da je oborila jedan od četiri aviona vazduhoplovnih snaga Izraela koji su ušli u vazdušni prostor zemlje.

. Naši PVO sistemi su reagovali i oborili jedan od aviona na okupiranim teritorijama. Takođe je pogođen još jedan avion, a ostali su odleteli - navodi se u saopštenju komande Oružanih snaga Sirijske Arapske Republike.

(VIDEO) RUSKI SPECIJALCI NA ULICAMA PALMIRE: Odbranu džihadista probile elitne jedinice ŠTIT i SOKOLOVI PUSTINJE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
predragm

pre 7 godina

Amerika pokusava da proveri ruski sistem S300 i S400 u Siriji da li radi pa podmece Izraelce . I radi oborili su jedan avion. Predhodno su slali neke dronove. I sada kao Izraelci prete da ce unistiti vazdusnu odbranu tj. sistem s300. Bas sam znatezeljan da vidim da li ce uopste to i pokusati jer treba imati pilota samoubicu.

RssR

pre 7 godina

A ako nastave da se brane baciće i atomsku po potrebi n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija