• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

20.03.2017

21:59

SPREČILI NAPAD! Grčka policija presrela osam sumnjivih paketa!

Vesti

SPREČILI NAPAD! Grčka policija presrela osam sumnjivih paketa!

Podeli vest

Grčka policija presrela je danas osam sumnjivih paketa u centru za razvrstavanje pošte u Atini, nakon otpremanja pošiljke sa eksplozivom pronađene u središtu MMF-a u Parizu i nemačkom Ministarstvu finansija

- Osam sumnjivih paketa koji su bili adresirani na osobe u evropskim zemljama locirani su i konfiskovani - navodi se u saopštenju policije, u kome se ne precizira na kome su pisma upućena, prenosi Rojters. 

Kako se navodi, izvor blizak službama bezbednosti otkrio je da su paketi bili namenjeni ekonomskim institucijama i kompanijama u različitim zemljama EU.

Vlasti su bili obazrive nakon ta dva paketa sa praškastim eksplozivom koji se provukao kroz provere prošle nedelje.

Smatra se da iza tih napada stoji grčka urbana gerilska grupa koja je slala pisama bombe ambasadama u Atini i evropskim liderima 2010. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17