• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

26.03.2017

01:42

(VIDEO) VELIKA EKSPLOZIJA U ENGLESKOJ: Povređeno više od 30 osoba, sumnja se na curenje gasa!

Vesti

(VIDEO) VELIKA EKSPLOZIJA U ENGLESKOJ: Povređeno više od 30 osoba, sumnja se na curenje gasa!

Podeli vest

Velika eksplozija gasa dogodila se na području Viral na Mersejsajdu u Engleskoj. Policija je na mestu događaja, a prvi izveštaji pokazuju da se incident dogodio na benzinskoj pumpi ili u obližnjem restoranu, pri čemu više od 30 osoba povređeno, od kojih se dve nalaze u kritičnom stanju

Fotografije s mesta nesreće pokazuju krhotine stakla i cigala koje su prekrile puteve na području Novog Ferija. Iako se zvanično još uvek ne zna pravi uzrok eksplozije, vatrogasci sumnjaju na problem sa curenjem gasa.

Portparol vatrogasne i spasilačke službe je rekao da se od siline eksplozije, srušila jedna zgrada za koju pretpostavljaju da je plesni studio.

 

 

Upućeno je i upozorenje stanovnicma Novog Ferija da je situacija još uvek veoma ozbiljna te da se klone opasnog područja.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija