• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2017

11:32

HAMAS BLOKIRAO GAZU! Niko ne može da uđe ni da izađe!

Vesti

HAMAS BLOKIRAO GAZU! Niko ne može da uđe ni da izađe!

Podeli vest

Vlasti palestinske organizacije Hamas, koje upravljaju Pojasom Gaze, zatvorili su glavni granični prelaz ka Izraelu, nakon misterioznog ubistva visoko rangiranog ekstremiste




Portparol lokalnog ministarstva Liad al-Bozum izjavio je da će granični prelaz Erez biti "potpuno zatvoren u oba pravca", do daljeg.

Ova neuobičajena mera, usledila je nakon što je visoki ekstremista Hamasa, Mazen Faka ubijen u petak, na ulazu u kuću u Gazi.

Zvaničnici Hamasa saopštili su da je Faka upucan u glavu četiri puta iz pištolja sa prigušivačem i osudili Izrael za njegov "atentat" ne nudeći nikakve dokaze.

Zbog sumnje da su u ubistvo umešani lokalni pomagači, Hamas je postavio na desetine kontrolnih punktova širom Pojasa Gaze.

Njegovoj sahrani prisustvovalo je na hiljade pristalica, uključujući i glavne vođe organizacije u Gazi koji su se zakleli da će osvetiti njegovo ubistvo.

Izrael, kako se navodi, nije imao komentar o ubistvu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija