• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.03.2017

18:52

KLAO LJUDE IZ RAZONODE?! Britanska policija nije našla dokaze da je napadač iz Londona povezan sa ID

Vesti

KLAO LJUDE IZ RAZONODE?! Britanska policija nije našla dokaze da je napadač iz Londona povezan sa ID

Podeli vest

Britanska policija saopštila je danas da nije pronašla dokaz da je Halid Masud, koji je ubio četiri osobe u napadu kod britanskog parlamenta prošle nedelje, imao bilo kakve veze sa Islamskom državom (ID) ili sa Al Kaidom, ali je istakla da se on sigurno interesovao za džihad

Nil Basu, visoki nacionalni koordinaror za antiterorističku policiju, rekao je da nema dokaza da je Masud radikalizovan u zatvoru 2003. i da su nagoveštaji o tome "čisto spekulisanje", prenosi Rojters.

- Njegova napadačka metoda je, izgleda, zasnovana na niskoj sofisticiranosti, niskoj tehnologiji, jeftinim tehnologijama u pokušaju imitiranja drugih napada i na ođeku retorike lidera ID kad je reč o metodologiji i napadima na policiju i civile, ali u ovoj fazi nemamo dokaz da je razgovarao o tome sa drugima- rekao je Basu.

TERORISTA IZ LONDONA KLAO ZA ALIJU U BOSNI: Halid Masud bio pripadnik zloglasnog odreda El mudžahid!

Halid Masud (52), koji je prošle srede pregazio pešake na Vestminsterkom mostu i ubio policajca ispred zgrade britanskog parlamenta, da bi ga zatim policajci upucali i ubili, rođen je u Kentu na jugoistoku Engleske, saopštila je ranije britanska policija. 

Masud je bio poznat po "brojnim pseudonimima" i živeo je u Zapadnom Midlendsu, engleskom okrugu u kome se nalazi i grad Birmingem, gde je policija izvršila raciju, a Bi-Bi-Si je objavio da je on rođen kao Ejdrijen Elms. 

HALID MASUD OSRAMOTIO SKOTLAND JARD! Terorista iz Londona za policiju je bio "NEBITNA FIGURA"!

Inače, odgovornost za prošlonedeljni napad na Vestminsterskom mostu i ispred zgrade britanskog parlamenta preuzela je Islamska država.

ISLAMSKA DRŽAVA preuzela odgovornost za napad u Londonu!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Морално је право човека, да "закоље" - све што ће да... - ПОЈЕДЕ...!? Ни животиња се не односи према животињи, на начин...- како то данас Човек - чини Човеку...!! Животиње су данас "моралније" од... - ЧОВЕКА. Једино човек - убија из задовољста...!? Зато је највећа "животиња" на овој планети, икада направљена од Творца...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija