• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Intermagazin

29.03.2017

15:05

LUKAŠENKO SE DOZVAO PAMETI: Putin je moj brat!

Vesti

LUKAŠENKO SE DOZVAO PAMETI: Putin je moj brat!

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko nazvao je predsednika Rusije Vladimira Putina rođenim bratom i rekao da će uskoro razgovarati sa Moskvom bez posrednika

Lukašenko je rekao da je sa Putinom uspostavio dobre i bratske odnose i naglasio da će Minsk i Moskva sami, bez posrednika, rešiti sve probleme, prenosi beloruski Sputnjik.

- Mrzim posrednike. Zato što su oni oko Belorusije, koliko sam ja predsednik, toliko i oni dolaze, prvo mirotvorci, pa medijatori, iz Evropske unije i još neki -  rekao je Lukašenko na sastanku sa ambasadorom Jermenije u Belorusiji Armenom Hačatarjanom.

NATO U PANICI! Putin i Lukašenko naoružavaju Srbiju za BALKANSKI RAT?!

Beloruski predsednik je naglasio da nema potrebe da se pribegne nečijim uslugama u rusko-beloruskim odnosima.

- Mi smo rođena braća, nemamo šta da delimo. Javno sam mu rekao da će možda doći vreme kada ćemo morati da stanemo leđa o leđa i pucamo, kako kažu vojnici -istakao je beloruski lider.

Lukašenko je, i to pred predstavnicima Gruzije, dao jasno do znanja da je konačno prelomio u svojim donedavnim očijukanjima sa Zapadom i zaključio da mu je jedina opcija da bude uz Rusiju, pa makar i u naizgled bezizlaznim situacijama.

LUKAŠENKO OPTUŽUJE: Vašington i Brisel finansiraju ekstremiste u Belorusiji!

Sve ovo dolazi nakon zaoštravanja odnosa Belorusije sa Rusijom zbog potpunog otvaranja granica prema Zapadu, ali i pokušaja svrgavanja beloruskog predsednika na uličnim protestima iza kojih, prema optužbama iz Minska, stoji Džordž Soroš i sa njim povezane legalne i ilegalne organizacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17