• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.03.2017

23:50

VASKRSLA HILARI KLINTON: Osula drvlje i kamenje na politku Donalda Trampa

Vesti

VASKRSLA HILARI KLINTON: Osula drvlje i kamenje na politku Donalda Trampa

Podeli vest

Bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton upozorila je danas da će odluka američkog predsednika Donalda Trampa o smanjenju fondova za međunarodnu pomoć, biti katastrofalna za žene širom sveta

Hilari Klinton je govorila u Vašingtonu na ceremoniji dodele nagrada koje nose njeno ime. Domaćin ceremonije bio je Institut za žene, mir i bezbednost Univerziteta Džordžtaun, prenosi Glas Amerike.

U govoru o međunarodnoj ulozi žena, Klintonova je prokomentarisala odluku Trampove administracije da oživi takozvanu “politiku Meksiko Sitija” - kojom se zabranjuje da američki novac odlazi na račun međunarodnih organizacija koje podržavaju abortus ili o njemu daju informacije.

(FOTO) ZABEZEKNUTI TURISTI U BELOJ KUĆI: Tramp ih dočekao ispod velikog portreta Hilari Klinton?!

Takvu odluku Klinton ocenjuje kao “alarmantan potez” u američkoj politici.

- Videli smo da ima koraka napred u vezi sa tim od konferencije Ujedinjenih nacija o položaju žena u Pekingu 1995. Moram, međutim, da napomenem da sada vidim signale koji bi sve nas trebalo da alarmiraju. Ova administracija predložila je smanjenje sredstava za međunarodno zdravstvo, razvoj i diplomatiju – i to će biti veliki udarac za žene i decu i kobna greška za našu zemlju- rekla je ona.

Komentarišući aktuelnu politiku, Klintonova je rekla da je ključno pitanje da li će SAD voditi svet, ili će ih drugi ostaviti iza sebe.

RUSI RASKRINKALI BILA I HILARI: Klintonovi nam spremaju novo zlo - IZAZIVAJU RAT NA BALKANU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 7 godina

SAD vise nikada nece voditi svet u destrukciju gde su ga Klinton,Bus, Obama i ostale bitange dovele.Na Putinu lezi sudbinski zadatak da vrati svet na pravi kolosek jer ga je veliko ludilo zahvatilo, zahvaljujuci histericnoj i pomahnitaloj americkoj naciji na celu sa isto takvom histericnom ludacom Hilari.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Чуј...Осула: "Дрвље и камење"...? Богата земља - јефтин "грађевински материјал"....!! Није ко код нас... Ми се ома*... - "Ватамо за гуше"...!!

Lala iz Banata

pre 7 godina

Та одво* би је на ...Сафари...?! Да... "слика" крокодила - поред Нила...!

Radoslav Radović

pre 7 godina

Није само ова опака жена, како је с правом назвао Трамп,иза ове јаде стоји цијела гомила богатих злиловаца који на све начине на свим меридијанима праве хаос.Узјахали су Амероку и о дугу јаду забавили цијели свијет.Сад је Трамп у тој јавној кући упалио свјетло и настала је општа хистерија.Сви се питају ко је он да нешто тако може да ради.?Он је једноставно схватио да се овако више неможе и да се Америка треба вратити себи и поправити себе, а не скакати около и са безбол палицом ударати свакога ко је попријеко погледа, и мојењати системе у свакој држави ако неће да уради што они кажу.То вријеме је прошло,исцурило нема више.

sekula

pre 7 godina

Ma nemoze Ljudi moji " karakondzula" se pojavi uvek ponovo

SARA

pre 7 godina

TA HAZARSKA KUCKA SE NESMIRUJE JER IMA VELIKO BOGATSVO NA KOSOVU  A POGOTOVO NJENI BIL.nKLINTONOVI SU RAK U TELU KOJI SE SIRI.n

ljubica

pre 7 godina

da ima srama nebi ni pricala muz joj je pedofil korumpirani i da ne nabrajam.

vlada

pre 7 godina

Pa i to je bolje, nego "milosrdne bombe" koje bi ti poslala!

Brzi

pre 7 godina

Matora je okoreli fašista i pedofil,okoreli sledbenik lucifera. Potpomaže sve one i ono što je protiv pravde i čovečnosti. iskopaće tebe Bili ja ti kažem !!!

Barbara Liry

pre 7 godina

Sta su sve morali doktori uraditi da je "dignu na noge" pa da jos i govori? Em umobolna, em pijana. Sve predpostavke za "boljitak" ovoga sveta u jednoj osobi. Ona se dokazala (znamo kako, znamo cime). U jedno sam sigurna: ima dobar zeludac kada zivi sa pedofilom (zapravo, obadvoje imaju dobar zeludac).

bu

pre 7 godina

...fale joj dva šrafa u vratu, pa da bude "muza" laboratorije dr. Frankenštajna!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija