• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

01.04.2017

14:29

OTKRIVENO KOLIKO JE "TEŠKA" IVANKA TRAMP! Ćerka i zet predsednika Amerike raspolažu sa 740 MILIONA DOLARA!

Vesti

OTKRIVENO KOLIKO JE "TEŠKA" IVANKA TRAMP! Ćerka i zet predsednika Amerike raspolažu sa 740 MILIONA DOLARA!

Podeli vest

Bela kuća je objavila podatke o finansijskom stanju pripadnika američke administracije, prema kojima ćerka i zet predsednika, koji su i njegovi savetnici, imaju više od 740 miliona dolara

 

Prema podacima Bele kuće koje navodi "Njujork tajms", Džerad Kušner je ranije zauzimao različite funkcije u oko 200 kompanija u sferi građevinarstva koje pripadaju njegovoj porodici. Nakon što je postao savetnik svog tasta on je napustio sve dužnosti, ali nastavlja da dobija prihod od većine.

Ivanka Tramp je dala otkaze u kompanijama u kojima je radila, ali je sačuvala udeo u „Tramp internešenel hotelu", koji se nalazi u Vašingtonu.

Kušnerov izveštaj ima 54 strane, a u njemu se navodi većina imovine koje poseduju on i njegova žena Ivanka, među kojima se nalazi mnogo nekretnina vrednih milione ili desetine miliona dolara.

Bivši predsednik „Goldman Saksa" i sadašnji čelnik Nacionalnog ekonomskog saveta Bele kuće Geri Kon poseduje imovinu vrednu 230 miliona, ali moguće je da vredi mnogo više.

Reuters

Za neke od njegovi poseda objavljeno je vrlo malo informacija izuzev da vrede "više od milion dolara". Trampovi viši savetnik Stiv Benon, poznat i kao glavni strateg njegove administracije, poseduje imovinu procenjenu između 3.3 i 12.6 miliona dolara.

Finansijski izveštaj o predsedniku Trampu i njegovom potpredsedniku Majk Pensu nije izdat. Komitet za etiku pažljivo proučava dokumente koji se tiču prihoda službenika Bele kuće kako bi otkrio da li kod nekoga postoji konflikt interesa.

Ranije je "Blumberg" objavio da je administracija Donalda Trampa najbogatija u američkoj istoriji i raspolaže sa oko 12 milijardi dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 7 godina

Koliko svesti nema medju ljudskom rasom, kada tamo neki bedno placeni USA vojnici odlaze po bespucima raznih zemalja da ratuju, a niti jednog momenta se ne upitaju za koga to rade i sta oni licno imaju od tog ludila..!!?? Dok sa druge strane ovi ljigavci, dokolicari, sede u milionima dolara, ukradenog novca, hiljadama kilometara daleko od paklenih zona. Covece probudi se vise !!!!!!!!!!!!

Marcco

pre 7 godina

Ti bedno plaćeni američki vojnici, uglavnom iz neke zabiti i odrasli u kamp prikolicama, služenjem vojske dobijaju društveni status a i mnogo vole da ubijaju!

seljak

pre 7 godina

Pa sta nisu usli u politiku kao saneri .Kamo srece da bilo koji nas politicar ima te novce ,,sto rece palamuda canak,,

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija