• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

06.04.2017

23:29

ŠIPTARSKI HULIGAN SA STADIONA JNA, ZBOG KRAĐE IZA REŠETAKA: Ismail Morina DRONOM tipovao luksuzne vile u Italiji!

Vesti

ŠIPTARSKI HULIGAN SA STADIONA JNA, ZBOG KRAĐE IZA REŠETAKA: Ismail Morina DRONOM tipovao luksuzne vile u Italiji!

Podeli vest

Ismail Morina (35), mladić koji se "proslavio" kada je dronom spustio zastavu velike Albanije na teren tokom fudbalskog meča Albanija - Srbija u Beogradu, priveden je u Italiji opet zbog drona

Morina je priveden u akciji italijanske policije koja je bila usmerena na prevenciju provala u stanove u elitnom delu Đenove.

Prema operativnim podacima, taj grad na severu Italije bio je meta učestalih pljački čiji počinioci nisu pronađeni. Policija je s tim u vezi intenzivirala patrole i rutinske kontrole saobraćaja, a upravo u jednoj od njih lociran je Morina.

(VIDEO) MORINA SIPAO SO NA RANU! Oglasio se Albanac koji je pustio dron sa zastavom "velike Albanije"

Naime, "Balista", kako mu tepaju albanski mediji, zatečen je u kasnim večernjim satima kraj automobila na putu u blizini brda Faše u blizini Đenove, sa još nekolicinom prijatelja.

Tokom rutinske kontrole Morina je legitimisan, a u jarku kraj puta pronađen je jedan dron sa instaliranom kamerom visoke rezolucije i upravljač za tu letelicu. Nakon što je Albanac sa prijavljenim prebivalištem u Milanu priznao da je naprava njegova, italijanska policija napisala mu je prekršajnu prijavu zbog toga što je dron koristio u večernjim satima i na nedozvoljenoj lokaciji.

TERORISTA ISMAIL MORINA IDE U ZATVOR! Albanac koji je upravljao dronom osuđen na 16 meseci robije

Nakon što su uvidom u evidenciju videli da se radi o osobi koja je privođena i u Albaniji, on je proteran iz Đenove.

Karabinjeri ispituju i zašto se Morina zatekao na mestu poznatom po učestalim pljačkama. Utvrđeno je da je dronove Morina koristio da bi tipovao prazne stanove, što je bilo prilično mudro: pljačkaše ne bi bilo moguće primetiti tokom priprema za provalu, a rizik je minimalan...

Ismail Morina, albanski kralj dronova, u centar pažnje javnosti dospeo je u oktobru 2014. godine, kada se iznad terena stadiona Partizana u 42. minutu kvalifikacione fudbalske utakmice između Srbije i Albanije zavijorila zastava velike Albanije koju je nosio dron.

PRST U OKO SRBIJI! Albanac koji je pustio dron postao medijska zvezda


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija