• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: guardian.com/informer.rs

10.04.2017

08:19

POTRESNO! SILOVANA SAM MALOLETNA, a za sve je kriva MOJA MAJKA!

Vesti

POTRESNO! SILOVANA SAM MALOLETNA, a za sve je kriva MOJA MAJKA!

Podeli vest

Čitateljka čuvenog britanskog časopisa Gardijan podelila je ovo potresno iskustvo, sa namerom da upozori mlade devojke na opasnosti koje često dolaze od najbližih

 

- Sada imam 39 godina, udata sam i majka, ali još se borim sa sećanjima iz mog detinjstva. Kada sam imala 15 godina, majka me je stavljala u opasne situacije sa starijim muškarcima, što je i dovelo do mog silovanja.


POTRESNA ISPOVEST BRUTALNO ZLOSTAVLJANE LAJKOVČANKE: Muž me tukao, silovao i GOLU VOZIO PO GRADU!

Kada sam joj rekla da se plašim, kazala mi je da izmišljam, a kada sam joj saopštila da sam silovana, samo je rekla da se ne glupiram. Podsticala me je da se viđam sa muškarcima koji imaju 30 i više godina, a ona je jednom imala seksualni odnos sa muškarcem dok sam ja bila u sobi. 

Borila sam se za to da imam "normalan" odnos, sve dok nisam srela svog drug iz škole koji je bio zaljubljen u mene, koji me je oženio i sada imamo dve divne ćerke. Upravo su one razlog zbog kojeg sam ponovo uznemirena i depresivna, jer sam sada ja majka dvema tinejdžerkama.  


ŠOKANTNA ISPOVEST DŽEJN FONDE: Prvu put su me SILOVALI kad sam bila DEVOJČICA!

Moj psihijatar je predložio da prekinem kontakt s majkom ili da ga limitiram, ali ona ostaje kod nas u gostima bar četiri sedmice godišnje. Kako da se suočim sa mračnom prošlošću? - upitala je na kraju svoje ispovesti neimenovama čitateljka. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija