• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.04.2017

10:43

TRAMP UZVRATIO PUTINU ŽESTOKIM REČIMA: Podržavaš "zlu osobu" u Siriji, Asad je životinja!

Vesti

TRAMP UZVRATIO PUTINU ŽESTOKIM REČIMA: Podržavaš "zlu osobu" u Siriji, Asad je životinja!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ruski predsednik Vladimir Putin podržava "zlu osobu" u Siriji, a sirijskog predsednika Bašara al-Asada nazvao je "životinjom"

Tramp je za Foks biznis netvork istakao da je Putinova podrška Asadu "veoma loša po Rusiju" i "veoma loša po čovečanstvo", prenosi AP.

U istom intervjuu, američki predsednik je izjavio je da SAD ne planiraju kopnenu intervenciju u Siriji, nakon što je nedavno naložio raketne udare na sirijsku vazduhoplovnu bazu, ali je izrazio uznemirenost zbog prizora umiruće dece.

Takođe je okrivio administraciju bivšeg predsednika Baraka Obame za nedelovanje u prošlosti po pitanju Sirije, ocenivši da je "Obama trebalo odavno da uradi ono što je on uradio".

PUTIN BESAN KAO RIS: SAD su prekršile međunarodno pravo, a NATO saveznici su samo KLIMALI GLAVAMA KAO LUTKE!

Upitan da li će se SAD uključiti u sirijski rat, Tramp je odgovorio: "Ne. Ali, kada vidim kako koriste gas i takve stvari - pomislim da čak ni neki od najgorih tirana u svetu nisu koristili takvu vrsta gasova, a neki od tih gasova su neverovatno jaki".

Tramp ističe da je, kada je to video, pomislio da se "nešto mora učiniti", a naročito su ga, kaže, zabrinuli prizori dece na samrtnim mukama posle prošlonedeljnog hemijskog napada u Han Šejkunu, u kojem je, kako američki zvaničnici veruju, korišćen nervni gas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Рано смо се понадали...? Од горег.... - гори...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija