• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2017

12:41

KONTROVERZNA PRVA DAMA TURSKE! Pije čaj iz ZLATNIH šolja i troši MILIONE, a u javnosti je skromna ženica!

Vesti

KONTROVERZNA PRVA DAMA TURSKE! Pije čaj iz ZLATNIH šolja i troši MILIONE, a u javnosti je skromna ženica!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan poslednjih dana je ličnost o kojoj bruje svi mediji nakon što je pobedio na referendumu i osvojio apsolutnu vlast. Ni njegova supruga ne izaziva ništa manje pažnje medija, pogotovo zbog svojih stavova, načina života i šokantnih izjava

Upoznajte Emine Erdogan, kontroverznu prvu damu Turske, čije su životne navike daleko od imidža skromne ženice kakvom se predstavlja u turskim medijima.

U braku sa Erdoganom je već 39 godina i sa njim ima četvoro dece, a žive u velelepnoj palati u Ankari koja ima preko 1.000 soba i četiri puta je veća od palate Luja XIV.

Prva dama Turske navodno popodne pije beli čaj koji košta 2.000 dolara po kilogramu i to iz zlatne šoljice, a zidove njenih soba prekrivaju svilene tapete koje koštaju preko 2.500 evra po rolni.

ŠOK POSLE IZJAVA "SULTANIJE" ERDOGAN: Da li su turski haremi bili rasadnik razvrata ili "predivne škole života" za žene?!

Reuter/Ap

Predsednička porodica troši oko pola miliona evra godišnje na struju, a ne štedi se ni na putovanjima, obrazovanju dece i odeći.
Turski mediji Emine neretko prikazuju kao štedljivu domaćicu koja čuva čak i koru od jabuka i limuna koju reciklira u sirće, a navodno se i koštice maslina i urmi koriste za pripremanje umaka... Njeni bliski prijatelji tvrde da je jako inteligentna, da obožava umetnost i klasičnu muziku i da su priče o njenoj rasipnosti sulude.

Reuter/Ap

Emine je arapskog porekla, ali ne krije svoju fasciniranost Osmanskim carstvom i sultanima, pa je jednom prilikom izjavila da su haremi bili škole za članove dinastije koje su na najbolji način mlade žene pripremali za život.

Emine Erdogan je to izjavila na skupu u Ankari o osmanskim sultanima, i to samo dan nakon što je njen suprug u govoru povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena rekao da su "žene pre svega majke" i isprovocirao proteste hiljada žena na ulicama Istanbula.

Reuter/Ap

Prva dama kupoholičarka je prema nekim izveštajima, dok je pratila supruga u zvaničnoj poseti Varšavi potrošila više od 44.000 evra na jednom bazaru antikviteta, kako bi ukrasila svoj raskošni dom.

PREDSEDNIK TURSKE USRED SKANDALA! Erdogan lažirao fakultetsku diplomu!

Reuter/Ap

Kritičari Erdogana kažu da je zgrada toliko ekstravagantna da bi i Sadam Husein, poznat po svojoj ljubavi prema zlatu i draguljima, pocrveneo.

Skromno, nema šta!

Reuter/Ap

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija