• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

20.04.2017

15:56

(ŠOKANTAN VIDEO) SLIKALI SELFI PA IH PROGUTALO MORE: Ogromni talas odneo mladića i devojku!

Vesti

(ŠOKANTAN VIDEO) SLIKALI SELFI PA IH PROGUTALO MORE: Ogromni talas odneo mladića i devojku!

Podeli vest

Amanda Marija Roke (19) i Leonardo Santos (25) iz Brazila pokušali su da naprave selfi na mokrim stenama na obali mora u mestu Farol de Santa Marta, ali ih je u tom trenutku zapljusnuo ogroman talas i povukao u more.

Rođaci Amanda i Leonardo želeli su da na spektakularan način ovekoveče svoj odmor. Na obali su bili sa još jednim rođakom Džefersonom da Konseisaom (19), ali je on odbio da im se pridruži.

Mladić je odlučio da ostane na obali i snima ih kamerom dok oni poziraju ispred džinovskih talasa. Kasnije se ispostavilo da mu je ova odluka spasila život, jer je kamera uhvatila kako dvoje mladih nestaje u talasima i bore se da prežive.

Džeferson je odmah pozvao pomoć, spasioci na džet skiju su ubrzo stigli i izvukli Amandu, međutim od Leonarda nije bilo ni traga.

Nažalost, njegovo telo je nađeno četiri dana kasnije u distriktu Laguna u državi Santa Katarina.

- Upali smo u vodu i pokušala sam da plivam, a onda sam shvatila da je Leonardo dezorijentisan i da se davi. Pokušala sam da ga animiram, da ostane budan. Ali talasi su nas strašno udarali, i on je bio u nesvesti, jer se nagutao toliko vode. Mislila sam da ću moći da ga spasem, držala sam ga za kosu neko vreme, ali me poklopio još jedna talas i nisam uspela da se izborim i sačuvam mu život - ispričala je Amanda spasiocima.

Vlasti su upozoravale turiste da ne idu na stene dok se more ne smiri, jer rizikuju živote. Nažalost, bili su u pravu i još jedan mlad život je ugašen zbog selfija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija