• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.04.2017

23:59

MUP FRANCUSKE: Policajci bili meta napada na Jelisejskim poljima!

Vesti

MUP FRANCUSKE: Policajci bili meta napada na Jelisejskim poljima!

Podeli vest

Meta večerašnjeg napada na Jelisejskim poljima, u kojima su ubijeni policajac i napadač, dok je drugi policajac ranjen, bili su policajci koji rutinski obezbedjuju lokaciju popularnu medju turistima, saopštio je MUP Francuske

Portparol MUP-a Pjer Anri Brando izjavio je za televiziju BFM da je jedan čovek izašao iz automobila i otvorio vatru na policijsko vozilo blizu stanice metro Frenklin Ruzvelt, da bi nakon razmene vatre i sam bio ubijen.

Lokalni mediji javljaju da je područje oko Jelisejskih polja, kao i sve okolne stanice metroa, i dalje blokirano od strane vojske i policije.

Brando je izjavio da su policajci nameno odabrani kao mete.

On je rekao da je policija obezbedila okolinu i da se trenutno u Parizu ne odvijaju nikave druge policijske operacije. Nije želeo da komentariše koji je motiv napada, niti da li je postojao saučesnik.

(FOTO/VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U PARIZU: Na policiju pucao Abu Jusef, Islamska država preuzela odgovornost!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija