• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ruska reč

21.04.2017

15:23

(VIDEO) TAKO TO RADI RUSKA BALTIČKA FLOTA: NATO pažljivo pratio manevre!

Vesti

(VIDEO) TAKO TO RADI RUSKA BALTIČKA FLOTA: NATO pažljivo pratio manevre!

Podeli vest

Brodovi ratne mornarice Ruske federacije izveli su vojnu vežbu na otvorenom moru u kojoj su primenili krstareće rakete

Baltička flota je izvršila napad na uslovnog neprijatelja pod budnim okom ratne mornarice NATO-a iz Poljske, Švajcarske i Nemačke.

Mali raketni brod Kuznjeck je krstarećim raketama termit izvršio napad na novu fregatu Admiral Makarov. Posada fregate je uspešno odbila napad, a usput je pretrpela i mali strah, što se može čuti i na video-snimku.

(VIDEO) PANIKA U SAD ZBOG NOVOG RUSKOG ORUŽJA: Nosači aviona i ratni brodovi postali besmisleni!

Vojni analitičar lista Izvestija Aleksej Ram kaže da posadi nije pretila nikakva opasnost. 

- To su bili manevri u kojima se dete suprotstavilo golijatu, odnosno raketni brodić je napao novu fregatu koja je nekoliko puta veća od njega i spada među najmodernije brodove Baltičke flote - rekao je ovaj ekspert.

RUSKA VOJSKA DOBIJA S-500! Ovo Putinovo čudo pogađa avione, helikoptere i ruši rakete na ivici svemira!

Mornari su u vojnoj vežbi primenili protivbrodske krstareće rakete čiji je domet 100 kilometara i sisteme brodske protivraketne odbrane, kao i brzometna artiljerijska oruđa kalibra 30 i 60 milimetara.

(VIDEO) OVO ČUDO NIJE IZ ZVEZDNIH RATOVA VEĆ RUSKI BORBENI ROBOT: NATO u problemu, ovome se nisu nadali!

Mali raketni brod Kuznjeck naoružan je artiljerijskim oruđem AK-176 kalibra 76 milimetara, a ima i četiri lansera za protivbrodske rakete termit i četiri prenosna raketna sistema strela-3.

Fregata Admiral Makarov ima osam lansera za krstareće rakete kalibar-NK, kao i protivvazdušni raketni sistem štilj, koji je uspešno presreo raketu upućenu prema brodu.

Pored toga, brod poseduje i artiljerijsko oruđe A-190 kalibra 100 mm čiji je domet 20 kilometara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA SRBIN

pre 7 godina

POSEBNO POLJSKE NATO PODREPNE VAŠKE ME BRINU!!!

stuns

pre 7 godina

Meni se čini da je Švica neutralna, ali u sve se meša....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija