• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2017

23:42

ZAJEDNIČKI NEPRIJATELJ: Velika Britanija pozdravila nove američke sankcije Siiji

Vesti

ZAJEDNIČKI NEPRIJATELJ: Velika Britanija pozdravila nove američke sankcije Siiji

Podeli vest

Velika Britanija pozdravila je američke sankcije protiv pojedinaca koji su povezani sa upotrebom hemijskog oružja u Siriji. Kako se navodi, sankcije su one jasan signal "da akcije snose posledice".

Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson izjavio je da će Britanija podržati napore da se zaustave odgovorni za hemijske napade i da će insistirati na političkom rešenju za okončanje sukoba u Siriji, prenosi Rojters. 

- Britanija podržava SAD sankcije prema pojedincima povezanim sa hemijskim napadom u Siriji. Sankcije šalju jasan signal da takvi potezi povlače posledice i nastojaće da spreče druge od sličnih poteza- naveo je Džonson u saopštenju.

LAVROV OČITAO LEKCIJU MOGERINIVOJ: Ne izmišljajte rizike, već se fokusirajte na stvarne pretnje!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara

pre 6 godina

Britanci sa djihad kaubojima i prave sva s.anja na planeti,oni su inicijatori svih ratova koji se vode trenutno i ovaj bilmez ima obraza da osudjuje nesto.Sumnjivo je to hemijsko oruzje najvise sa njihove strane a on tvrdi pazar i pravi se blesav,pa jos pokusava da baci krivicu na nekog treceg.Satanisticka logika je to a oni pravi eksperti za njeno postizanje.Fujjj sotonisticke nakaze.\n

Sasa

pre 6 godina

Ukedinjene provoslavaca i da im cvec jednom pokazemo ko.je ko

vlada

pre 6 godina

....hajde što važi za "plavuše" ali još više važi za njega!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija