• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2017

12:58

ODE SVET DOĐAVOLA! UBIO ĆERKU, snimak zločina objavio na Fejsu, PA UBIO I SEBE!

Vesti

ODE SVET DOĐAVOLA! UBIO ĆERKU, snimak zločina objavio na Fejsu, PA UBIO I SEBE!

Podeli vest

Tajlanđanin je na Fejsbuku objavio video snimke na kojima se vidi kako ubija svoju 11-mesečnu ćerku, posle čega je izvršio samoubistvo, saopštila je policija

Ti snimci su bili dostupni na Fejsbuku skoro 24 sata pre nego što su u utorak uklonjeni oko 17 sati po lokalnom vremenu.

Na snimcima se vidi kako Vutisan Vongtalaj vezuje kanap oko vrata svoje ćerke Natali, obučenu u svetlo roze haljinicu, a potom je baca sa vrha napuštene zgrade u Puketu, gradu na obali mora.

Policajac koji vodi ovaj slučaj Džulaus Suvanin je rekao da je njegovo telo pronađeno pored tela ćerke.

- Imao je paranoju da će ga supruga ostaviti i da ga ne voli - rekao je Suvanin Rojtersu.

Vutisanova žena je rekla da je s njim živela više od godine i da je u početku sve bilo u redu, a da je potom postao nasilan i da je znao da udari i njenog petogodišnjeg sina iz prvog braka.

Posumnjala je da nešto nije u redu kada je videla da je Vutisan otišao sa Natali, koju su zvali Beta.

Fejsbuk je odmah uklonio video snimke čim su ih kontaktirale tajlandske vlasti.

Mediji na Tajlandu su se našli na udaru kritika jer su objavili delove snimka ovog zločina, prenosi AFP.

Najmanje jedan veći dnevni list Taj dejli je to objavio na naslovnoj strani, a nekoliko tv stanica je emitovalo delove video snimaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija