• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Net.hr

28.04.2017

09:49

AMERIKA SPREMNA NA RAT, TRAMPOVA IZJAVA ŠOKIRALA SVET: Postoji mogućnost velikog sukoba!

Vesti

AMERIKA SPREMNA NA RAT, TRAMPOVA IZJAVA ŠOKIRALA SVET: Postoji mogućnost velikog sukoba!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da moguć veliki rat sa Severnom Korejom zbog njenog nuklearnog i raketnog programa. On je istakao da još uvek preferira diplomatsko rešenje spora

- Postoji mogućnost da dođe do velikog, velikog sukoba sa Severnom Korejom. Apsolutno - rekao je Tramp Rojtersu u intervjuu uoči svog 100. dana u predsedničkoj fotelji i dodao da bi Vašington voleo stvar rešiti diplomatski, ali i da je to vrlo teško.

(VIDEO) VATRENA MOĆ SEVERNE KOREJE: Ovo je Kimov odgovor na moguću invaziju Amerikanaca!

Američki lider je istakao da bi Južna Koreja trebalo da platiti trošak za razmeštanje američkog THAAD sistema protivraketne odbrane, što je procenjeno na milijardu dolara. 

Ocenio je da je Sjeverna Koreja najveći svetski izazov, a pohvalio je i kineskog predsednika Xi Jinpinga koji čini sve da pomogne mirno rešenje.

AMERIČKI SENATOR UVEREN: Tramp neće Severnoj Koreji dati šansu da raketama gađa SAD!

- Verujem da se jako trudi, sigurno ne želi videti previranja i smrt. On to ne želi videti, dobar je čovjek, vrlo dobar i vrlo ga dobro poznajem. On voli Kinu i Kineze. Znam da bi voleo da je u stanju da učini nešto, ali možda on to ne može - rekao je Tramp.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
drago

pre 6 godina

Ma,"nasle se 2 IDIOTA,da izludjuju Svet!Svi,odlicno,znamo da od tog rata,nema nista-"Obicno glumatanje"!

Dara

pre 6 godina

Tramp je "trgovac" i sve vidi kroz profit, tako da ne sumnjam da ce zapoceti rat protiv Koreje

đi jang cemin

pre 6 godina

A gde su  ostale države, zar severna koreja treba sama da se bori protiv NATOpakta koji će ih tako jednu po jednu lakše samleti...i zlo će zavladati svijetom. n

mudrost

pre 6 godina

Gosn Tramp je faca. Neka posalje u S.Koreju 20 brodova sa hranom i narod ce zbaciti \"vodju\". Tramp bi se proslavio u Svetu bez ispaljenog metka. To je mudra politika. Ako napadne, umesace se mocna Kina i jos mocnija Rusija i ode SAD u istoriju. Kome bi to koristilo?\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija