• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

01.05.2017

19:47

(VIDEO) UMALO TRAGEDIJA,  KIM DŽONG UN ISPALIO RAKETU NA RUSIJU: Putin podiže borbenu gotovost vojske na najviši nivo!

Vesti

(VIDEO) UMALO TRAGEDIJA, KIM DŽONG UN ISPALIO RAKETU NA RUSIJU: Putin podiže borbenu gotovost vojske na najviši nivo!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin stavio je vojsku u visok stepen pripravnosti nakon navodno propalog pokušaja lansiranja balističke rakete od strane Severne Koreje

Južnokorejski generalštab je saopštio da je raketa bila srednjeg dometa - poznatija kao KN-17 - i da je ispaljena severoistočno na 49. stepeni iz oblasti u blizini Pukčanga.

Zvaničnici Severne Koreje su brzo shvatili svoju potencijalno katastrofalnu grešku, i namerno uništili raketu, prenosi ABC.

- Da let balističke rakete koja je letela u severoistočnom regionu nije prekinut, njen cilj bi bila ruska teritorija. To je razlog zbog koga je Severna Koreja namerno uništila projektil - kaže se u navodima medija.

SVET U ŠOKU! KIM DŽONG UN NAMERNO OBORIO SVOJU RAKETU: Severna Koreja ovladala tehnikom koju imaju samo Rusija i SAD!

Dejli mejl citira izvor koji je naveo da je cilj lansiranja bio "različit od prethodnog", dodajući:

- U prošlosti, pucali smo okrenuti 89-90 stepeni prema istoku, a projektil bi pao u more-

"Ali ugao ovog ispaljivanja je bio 49 stepeni."

(VIDEO) SEVERNOKOREJSKI MEDIJI UGLAS: Ako nas SAD napadnu, ZBRISAĆEMO AMERIKU sa lica Zemlje!

Ovu tvrdnju podržava i reakcija Rusije nakon lansiranja - jer je uvedeno stanje visoke pripravnosti vojske na granicama.

Predsednik ruskog komiteta odbrane i bezbednosti, Viktor Ozerov je istakao da je ta odluka bila zbog rastućih tenzija na Korejskom poluostrvu, dodajući:

- Protivvazdušne odbrane Ruske Federacije na Dalekom istoku su stavljene u stanje pripravnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Balkan

pre 6 godina

ШТА СЕ ОВИ ЛУДАЦИ ИГРАЈУ РАКЕТАМА. ПА НИЈЕСУ ЛЈУДИ СТОКА. И СТОКА СЕ ШТИТИ.

vlada

pre 6 godina

Pa i da je tako bilo, Rusi bi im oprostili, jer je u pitanju slučajnost, sigurna slučajnost, u odnosu na namernu "tursku slučajnost", kada je oboren ruski avion! A to ne zato što moraju, jer suviše su jaki, nego da spasu svetski mir!

mihajlo10

pre 6 godina

Naravno da je ovo americka dezinformacija sa ciljem da pokvari dobre odnose Rusije i Severne Koreje.

marko

pre 6 godina

... izjavila juzna koreja. Pitaj mog brata lazova, kao fazon.

Ljube

pre 6 godina

Ma kako da ne, "poverljivi izveštaj" iz Severne Koreje im dostavio tu informaciju ... CIA propaganda na delu, samo traže povod da ih napadnu, kao što su to uradili bezbroj puta po celom svetu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija