• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2017

00:09

LE PEN ODGOVORILA MAKRONU: On je samo marioneta islamskih fundamentalista!

Vesti

LE PEN ODGOVORILA MAKRONU: On je samo marioneta islamskih fundamentalista!

Podeli vest

Francuski predsednički kandidat krajnje desnice Marin le Pen optužila je danas svog protivnika Emanuela Makrona da je marioneta sveta finansija i islamskih fundamentalista

Le Pen je to izjavila na mitingu severno od Pariza na kom su njene pristalice uzvikivale antiimigracione parole i "Marin predsednica".

Kako prenosi AP, Le Pen je uporedila Makrona sa Hilari Klinton.

Ona je više puta osporavala Makronov argument da on predstavlja promenu i nazvala ga pulenom nepopularnog odlazećeg predsednika Fransoa Olanda. 

Nazvala ga je i kandidatom "kavijara levice" i "snobova koji morališu" i upozorila da njegova preduzetnička politika neće stvoriti nova radna mesta, već će ostaviti francuske radnike gladnima.

MAKRON UPOREDIO MARIN LE PEN SA PUTINOM: Nema pojma, ako misli da ju je uvredio!

MAKRON ZAPRETIO BRISELU: Ili će se Evropska unija reformisati ili Francuska odlazi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 6 godina

Makron je, ja bih dodao, finansijska marioneta američko - islamskih fundamentalista, koji kao i Sarkozi služi interesima mentora!

Goran

pre 6 godina

Da je Le pen pobedila Haradinaj bi bio izrucen Srbiji i to 1000%!!!

Djole

pre 6 godina

Aha,kao što je i onaj pajac Tramp promenio Američku politiku prema Balkanu i Rusiji!Boli Francuze uvo za nas i to su u novijoj istoriji dokazali nebrojeno puta!Dovoljno je da pročitaš obrazloženje suda u slučaju one šiptarčine i sve je jasno!!

pinta007

pre 5 godina

Kažu Ameri.. MAJMUNSKA POSLA... za one što ne znaju šta rade...i glume političare...TUGA

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija