• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.05.2017

18:20

ROJTERS OTKRIVA: Govor tela Merkelove i Putina ukazivao na tenzije?!

Vesti

ROJTERS OTKRIVA: Govor tela Merkelove i Putina ukazivao na tenzije?!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel je danas, tokom retke posete Rusije, izjavila da Berlin i Moskva moraju da razgovaraju uprkos neslaganjima, a agencija Rojters konstatuje da su one iste razlike u stavovima bacile senku na njene razgovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Na konferenciji za novinare, posle razgovora u Sočiju, čule su se različite pozicije po pitanju Sirije, Ukrajine i poštovanja prava u Rusiji, kao i navodima o navodnom mešanju Moskve u izborne procese drugih zemalja.

Njihov govor tela je ukazivao na tenzije, njihovi izrazi lica dok su se obraćali novinarima su bili kameni, a skoro i da se nisu pogledali, primećuje britanska agencija.

- Uvek sam mišljena da i kada postoje ozbiljne razlike u stavovima po određenim pitanjima, razgovori moraju da se nastave. Morate da nastavite, jer u suprotnom ulećete u tišinu i onda ima sve manje i manje razumevanja- kazala je Merkel.

(VIDEO) MERKELOVA I PUTIN: Odnosi Nemačke i Rusije sve bolji - SANKCIJE IPAK OSTAJU!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija