• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2017

21:59

BIZARAN SLUČAJ U NEMAČKOJ: Neće da joj kažu ime oca njenog deteta!

Vesti

BIZARAN SLUČAJ U NEMAČKOJ: Neće da joj kažu ime oca njenog deteta!

Podeli vest

Nemica preko suda od hotela u Haleu tražila ime žigola s kojim je imala seks i dobila dete. Njen zahtev je odbijen zbog zaštite privatnosti muške prostitutke

Hotel u gradu Haleu u Bavarskoj odbija da jednoj Nemici otkrije ime žigola s kojim je pre sedam godina imala seks i dobila dete. Ona je hotel tužila sudu u Minhenu, međutim, njen zahtev je odbijen zbog zaštite privatnosti muške prostitutke.

Prostitutke zaštićene kao beli medvedi

- prostitucija je u Nemačkoj legalizovana 2002, pa prostitutke imaju prava kao i svi drugi radnici
- imaju zagarantovanu zaštitu privatnosti, plaćeno zdravstveno osiguranje i mogu da tuže bordele ako ne dobiju platu
- 400.000 seksualnih radnika registrovano je u Nemačkoj
- 1,2 miliona klijenata dnevno zadovolje prostitutke u Nemačkoj
- 15 milijardi evra Nemačka zaradi godišnje od prostitucije

Traži alimentaciju

Nemica je na ročištu navela da je 2010. godine boravila u hotelu i tamo upoznala žigola koji joj se predstavio kao Mihael.

- Odmah mi se veoma dopao, nisam mogla da mu odolim. Imali smo seks tri noći zaredom u sobi na drugom spratu, nakon čega smo se rastali - rekla je žena.

Ona je dodala da je mesec dana kasnije otkrila da je u drugom stanju.

- Bila sam u šoku. Osam meseci posle toga rodila sam sina kojem sam dala ime Džoel. Od tada pokušavam da pronađem Mihaela kako bi preuzeo svoju odgovornost i plaćao alimentaciju za dete jer jedva sastavljam kraj sa krajem - kazala je žena.

Međutim, sud u Minhenu odbio je njen zahtev, navodeći da hotel u Haleu nema obavezu da otkrije identitet oca njenog deteta.

- Žena je imala rizičan seks, bez zaštite, i sama je kriva za to. U vreme njenog boravka u hotelu, tamo su bila četiri muškarca koja su se zvala Mihael. Oni imaju pravo na privatnost. Hotel ne može da ugrožava njihove brakove i veze otkrivanjem njihovih identiteta. Ti muškarci imaju pravo na intimnost i to niko ne može da im oduzme- rekao je sudija u Minhenu.

Privatnost najvažnija

On je istakao da pravo žene da zna ime oca svog deteta ne može biti važnije od prava na privatnost. Takođe je naveo da je upitno i da li se žigolo stvarno zvao Mihael ili se lažno predstavio.

- Žena je veoma šturo opisala izgled muškarca kojeg traži, što joj ne ide naruku. Takođe, nije sigurno kako se on stvarno zvao jer je kao seksualni radnik verovatno imao lažno ime - zaključio je sudija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xx

pre 6 godina

kako ce sudija doneti drugaciju odluku kad je i njega napravio sexualni radnik ?! trazite nemoguce !

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija