• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

09.05.2017

12:14

PREMIJER IZRAELA ZAHVALIO SE RUSIJI: Netanijahu: Gde bismo bili danas da nije bilo Crvene armije!

Vesti

PREMIJER IZRAELA ZAHVALIO SE RUSIJI: Netanijahu: Gde bismo bili danas da nije bilo Crvene armije!

Podeli vest

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 72. godišnjicu pobede u Drugom svetskom ratu, naglasivši podvige sovjetske vojske u borbi protiv nacizma, navodi se u kopiji pisma koja je objavljena na zvaničnoj stranici izraelskog spoljnopolitičkog resora na TviterU

 - Herojska pobeda Crvene armije zauvek će biti ovekovečena u istoriji Jevreja kao završetak sistematskog progona i uništavanja Jevreja u Evropi i kao oslobođenje preživelih iz koncentracionih logora u Poljskoj i Nemačkoj - navodi se u čestici.

 - Teško je pretpostaviti kako bi izgledao svet danas, da nije bilo neverovatnnih žrtava ruskog naroda. Danas milioni ljudi u čitavom svetu nameravaju da odaju počast onim smelim muškarcima i ženama koji su se borili za oslobađanje sveta od nacističke tiranije - dodao je Netanijahu.

 On je naglasio da će se Izraelci takođe pridružiti manifestacijama u čast Dana pobede. U čast praznika u zemlji, kao i prošle godine, biće održan marš u kojem će učestvovati veterani odeveni u vojne uniforme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mara

pre 6 godina

A zasto je svet dozvolio da nacisti i danas vladaju,cak su gori od Hitlera,svi to znamo i osecamo na svojoj kozi a najvise srbi, jer su im oni danas, kao jevreji Hitleru.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija