• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2017

16:16

PESKOV SAOPŠTIO STAV KREMLJA: Nismo zabrinuti zbog otpuštanja direktora FBI, to je u potpunosti nacionalno pitanje SAD!

Vesti

PESKOV SAOPŠTIO STAV KREMLJA: Nismo zabrinuti zbog otpuštanja direktora FBI, to je u potpunosti nacionalno pitanje SAD!

Podeli vest

Moskva nije zabrinuta zbog otpuštanja direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija, poručio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov

On ja naglasio da se Rusija nada da odluka američkog predsednika Donalda Trampa da otpusti Komija neće uticati na američko-ruske odnose "ni na koji način", preneo je AP.

Peskov je rekao da je to "u potpunosti nacionalno pitanje" SAD. 

Tramp je sinoć doneo odlučio da smeni direktora FBI Džejmsa Komija, koji je bio na čelu agencije zadužene za istragu veza između Trampove predizborne kampanje i Rusije.

AP ocenjuje da smena Komija baca senku sumnje na istragu ove agencije povodom navoda o Trampovim vezama sa Rusijom.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

Pa što i bila zabrinuta, ko će biti šef policije! Potpuno "interna" stvar!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija