• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2017

23:45

SAVETNICA KONVEJ O SMENI ŠEFA FBI: Tramp izgubio poverenje u Komija

Vesti

SAVETNICA KONVEJ O SMENI ŠEFA FBI: Tramp izgubio poverenje u Komija

Podeli vest

Savetnica Donalda Trampa Kelien Konvej pokušala je da odbrani odluku predsednika SAD da smeni šefa FBI Džejmsa Komija, navodeći za CNN da predsednik SAD mora da ima poverenje u direktora FBI, dok Tramp u Komija nema

Novinar CNN Anderson Kuper je konstatovao da je Tramp ranije imao reči hvale na račun Komija, kao i da je podržavao njegovu istragu u slučaju elektronske pošte Hilari Klinton.

- Odjednom, Bela kuća je zabrinuta zbog toga kako je on vodio tu istragu- naveo je Kuper, na šta mu je Konvej rekla da gleda pogrešnu grupu činjenica, misleći na to da sada nije kampanja već da je Tramp predsednik SAD.

DONALD TRAMP BEZ DILEME: Smenio sam direktora FBI Komija, jer nije dobro radio posao!

Kuper je podsetio na to šta je Tramp govorio o Komiju tokom kampanje, ali je Konvej rekla da je on u međuvremenu izgubio poverenje u direktora FBI.

Voditelj je potom pokušao da podseti savetnicu da je Bela kuća pod istragom, međutim, ona je demantovala.

- Znam da su neki opsednuti rečju Rusija, Rusija, Rusija. Ja sam u okolini predsednika, ja nisam pod istragom- odgovorila je Konvej.

NISU SAMO MEJLOVI HILARI KLINTON I RUSI: 10 razloga zbog kojih je TRAMP MORAO DA ŠUTNE DIREKTORA FBI!

Anderson je upitao da li kandidat Tramp više ne postoji.

- Dakle, ta osoba više ne postoji? Kandidat Donald Tramp, on je fiktivni lik na koga više ne smemo da se pozivamo? Možemo da pričamo samo o Donaldu Trampu koji sada postoji?- upitao je Kuper. 

Trampova savetnica se onda uvredila, odgovorivši mu da predsednik SAD mora da ima poverenje u direktora FBI, dok Tramp u Komija nema.

TRAMP SEČE GLAVE: Po hitnom postupku smenjen direktor FBI!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija