• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2017

14:46

NEMA SPAVANJA! Ruski bezbednjaci sprečili 300 zločina terorista i zaplenili 6.000 tona eksploziva!

Vesti

NEMA SPAVANJA! Ruski bezbednjaci sprečili 300 zločina terorista i zaplenili 6.000 tona eksploziva!

Podeli vest

Više od 300 zločina povezanih sa terorizmom sprečeno je u Rusiji za poslednjih pet godina i zaplenjeno je oko 6.000 tona eksploziva, izjavio je pomoćnik sekretara Saveta bezbednosti Ruske Federacije Aleksej Pavlov

TASS prenosi da je Pavlov to kazao u intervjuu ruskim medijima povodom 25. godišnjice osnivanja ovog saveta.

- Pravovremenim merama koje su preduzele bezbednosne i policijske agencije sprečeno je više od 300 zločina povezanih sa terorizmom za poslednjih pet godina - rekao je Pavlov.

On je naveo da je u okviru specijalnih mera i antiteroristickih operacija na Severnom Kavkazu u periodu od 2012. do 2016. eliminisano više od 1. 200 ekstremista koji su pružali oružani otpor, uključujući tu 201 vođu. Pavlov je kazao da je ukupno privedeno 3.600 ekstremista, a 304 ekstremista i njihovih pristalica uspešno je ubeđeno da prestane s ilegalnim aktivnostima.

- Putem detektivskog rada zaplenjeno je više od 1.500 improvizovanih eksplozivnih naprava, 6.300 komada sitnog naoružanja i oko 6.000 tona eksploziva - naveo je Pavlov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anarhista

pre 6 godina

Најјачи анти-терористи на свету.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija