• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

11.05.2017

18:37

(FOTO) ŠARLI EBDO BEZ MILOSTI PREMA MAKRONOVOJ ŽENI: Satirični časopis naslovnicom ogorčio Francuze!

Vesti

(FOTO) ŠARLI EBDO BEZ MILOSTI PREMA MAKRONOVOJ ŽENI: Satirični časopis naslovnicom ogorčio Francuze!

Podeli vest

Satirični nedeljnik Šarli ebdo ponovo je izazvao negodovanje Francuza nakon objavljivanja karikature novog predsednika i njegove supruge Brižit u drugom stanju

List Ekspres preneo je na svom sajtu komentare korisnika interneta da je karikatura 63-godišnje Brižit Makron, koja je 24 godine starija od supruga, koji sada ima 39 godina, "seksistička" i da takvu karikaturu "sigurno ne bi nacrtala žena".

Ispod karikature stoji natpis: "On (Makron) će učiniti čuda!" "Ove nedelje Šarli ebdo vam otkriva da je sve moguće tokom narednog petogodišnjeg mandata predsednika", ironično je naveo list. 

 

 


- Znamo da je ona starija od njega, pa šta! Zašto ne nacrtate karikaturu muškarca koji ima mnogo mlađu ženu?- jedan je od komentara na internetu. 

"To je običan seksizam. Šarli ebdo je nisko pao", naveli su drugi korisnici interneta. 

Satirični list, koji izlazi sredom, prošle nedelje je, uoči drugog kruga predsedničkih izbora, imao naslovnu stranu bez karikature, već velikim slovima ispisano: "Zar moramo da vam nacrtamo za koga da glasate?", aludirajući da podržavaju Makrona. 

 

 

Reuters

Brižit Makron, koja je od 2007. u braku s novim predsednikom Francuske, izjavila je u aprilu da je pogađa vređanje u medijima koje je njoj upućeno. 

(VIDEO/FOTO) CEO SVET BRUJI O MAKRONOVOJ SUPRUZI, ali njene ćerke su PRAVE BOMBE!

Šarli ebdo, koji je pre više od dve godine bio meta terorističkog napada u kojem je stradalo nekoliko karikaturista, naveo je u nekoliko navrata da će nastaviti da piše sa istom kritikom i drskošću, uz ocenu da svi treba svemu da se smeju.

MAKRON O PRIČAMA DA JE OŽENIO BABU, JER JE GEJ: Kao da je to mana, da sam ja stariji 20 godina ne bi ni bilo komentara!

RUSKI MEDIJI OSULI RAFALNU PALJBU PO MAKRONU: On je GEJ PSIHOPATA koji mrzi svoju državu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 6 godina

ona je stvarno RUINA sa dobrom linijom. Ali on nije nikog varao nije skrivao činjenice. njega SU TAKVOG IZABRALI GRADJANI. Ako je i mazohista sam je sebi kovač sreće.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija