• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2017

23:59

SEVERNA KOREJA U STRAHU OD UBISTVA KIM DŽONG UNA: Zavera SAD i Južne Koreje je "OBJAVA RATA"!

Vesti

SEVERNA KOREJA U STRAHU OD UBISTVA KIM DŽONG UNA: Zavera SAD i Južne Koreje je "OBJAVA RATA"!

Podeli vest

Misija Severne Koreje pri Ujedinjenim nacijama saopštila je da je "teroristička zavera" SAD i Južne Koreje da ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una, "objava rata"

U saopštenju misije se navodi da će korejskom antiterorističkom ofanzivom započeti "uklanjanje obaveštajnih i zavereničkih organizacija SAD i Južne Koreje", prenosi AP.

Kako se navodi, severnokorejske vlada je odlučna da "progoni i nemilosrdno uništava svakog terorističkog manijaka CIA i južnokorejske obaveštajne službe", i tvrdi da su organizatori "infiltrirali teroristu" u zemlju sa opremom za satelitsku komunikaciju.

Prošle nedelje Severna Koreja je optužila CIA da je "skovala zaveru" sa Južnom Korejom da ubiju severnokorejskog lidera Kim Džong Una hemijskim oružjem.


(VIDEO) GUŽVA NA GRANICI SEVERNE KOREJE: Rusi ubrzano šalju vojsku i raketnu odbranu, ULAZE U KONFLIKT?!

(VIDEO) SEVERNOKOREJSKI MEDIJI UGLAS: Ako nas SAD napadnu, ZBRISAĆEMO AMERIKU sa lica Zemlje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran miljkovic

pre 6 godina

КОЈИ ДИКТАТОР НИЈЕ ИЗМИСЛИО БАР ДЕСЕТ,покушаја атентата на њега.Посао диктатора је да стално држи грађане у неизвесности у страху,да не би могли да се сконцетришу на своје сиромаштво.Стално има претње од спољњег или унутрашњег непријатеља и стално се том народу наноси НЕПРАВДА од спољашњег колонијалисте,то боже само се он искрено бори за своје грађане.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija