• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: express.hr/Informer.rs

12.05.2017

09:18

(FOTO) GRAFOLOG TVRDI: Melanijin potpis otkriva nešto ZASTRAŠUJUĆE!

Vesti

(FOTO) GRAFOLOG TVRDI: Melanijin potpis otkriva nešto ZASTRAŠUJUĆE!

Podeli vest

Uloga i stanje Melanije Tramp sve više zabrinjava javnost, a sumnje potpiruju i najnovije teze grafologa

Od toga da je trofej, zlostavljana partnerka i samo fikus za svog supruga, do toga da Melanija želi razvod koji Donald zbog ugleda ne želi da joj da, premda je vara na sve strane - svakog dana izlaze nove teorije o bizarnom odnosu američkog predsedničkog para.
 

 

 

 

Nove sumnje podstakao je grafolog koji je analizirao rukopis prve dame, tvrdeći da u njemu može da se uoči nešto vrlo uznemirujuće. Naime, grafolozi su stručnjaci koji ne samo da utvrđuju autentičnost potpisa, već se bave i čitanjem osobina ličnosti i njihovim emocijama iz rukopisa ljudi, a koje su individualna stvar u pojednakoj meri kao i otisak prsta.

Analizirajući pismo koje je potpisala Melanija, a u kojem zahvaljuje zaštitnici životinjskih prava i predstavnici udruženja PETA Pameli Anderson na tome što joj je poklonila kaput od veštačkog krzna, grafolozi su uočili da Melanijin potpis neverovatno liči na Donaldov.

 

 

 

Teza stručnjaka o sličnosti ta dva potpisa upućuje na to da Melanija pokušava da kopira svog supruga. Pitanje koje se nameće je - da li to radi svojom voljom kao imitatorka, ili je pak do te mere uz svog zastrašujućeg muža izgubila deo sopstvenog identiteta?

- Sličnost je neverovatna, ali je jasno da je potpis stilizovan, dakle Melanija ga je uvežbavala - kaže analitičarka rukopisa Šeila Kurts.

 

 

 

Analitičaru su već prethodno zaključili kako se iz Trampovog rukopisa može zaključiti da je egocentričan, preterano samouveran i vrlo verovatno narcisoidan čovek čija se odlučnost graniči s racionalnim postupanjem. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija