• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

15.05.2017

23:59

SKANDAL! VAŠINGTON POST OPTUŽIO TRAMPA ZA IZDAJU: Lavrovu otkrio strogo poverljive informacije?!

Vesti

SKANDAL! VAŠINGTON POST OPTUŽIO TRAMPA ZA IZDAJU: Lavrovu otkrio strogo poverljive informacije?!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp je otkrio "strogo poverljive informacije" šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, piše Vašington post

Taj list navodi, pozvajući se na aktuelne i bivše američke zvaničnike, da je Tramp time praktično ugrozio izvor obaveštajnih informacija o Islamskoj državi.

Dodaje se da je informacija, koju su dobili Lavrov i ruski ambasador u SAD Sergej Kisljak stigla od američkog partnera kroz "veoma osetljiv dogovor o razmeni obaveštajnih informacija". 

Podsetimo, sastanak Lavrova i Trampa je izazvao velike polemike, pošto najpre nije bilo izvesno da će se dogoditi prilikom boravka ruskog šefa diplomatije u Vašingtonu, da bi to potom ispratili samo ruski mediji. 

Partner u sporazumu nije dao dozvolu SAD da podeli informaciju sa Rusijom, a zvanicnici su izjavili da Trampova odluka da to ipak učini predstavlja rizik za buduću saradnju sa saveznikom, koji ima pristup unutrašnjim krugovima Islamske države, piše "Vašington post". 

TRAMP SKICIRAO FOTO-ROBOT BUDUĆEG ŠEFA FBI: To će biti neko dobro poznat, uvažavan i visoko talentovan!

Nakon susreta Trampa sa Lavrovom, jedan od viskorangiranih zvanicnika iz Bele kuće preduzeo je korake kako bi smanjio štetu i pozvao CIA i Nacionalnu bezbednosnu agenciju. 

Kako piše list, iz CIA su odbili da daju komentar, dok u Agenciji za nacionalnu bezbednost nisu želeli da odgovore na zahtev da daju komentar.

TRAMPOV IZLAZAK IZ LUDAČKE KOŠULJE: Evo zašto je otpuštanje direktora FBI bio ŠOKANTAN, ALI NEOPHODAN POTEZ!

TRAMP KREĆE NA TURNEJU: Iduće nedelje prvi put izvan zemlje kao predsednik!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 6 godina

Pa ovi iz VAŠINGTON POSTA su saradnici #islamske drzave#kad ovako rezonuju,koje moralno niske i jadne osobe

marko

pre 6 godina

Pa zato se i sastaju da se tajno dogovaraju. Mediji u americi, ne mogu da ih nazovem americkim medijima jer ko zna za koga rade, su privatna histericna krvolocna propagandna masinerija u sluzbi samo svojih klijenata. Nisu tu da obavestavaju vec da sire histeriju i propagandu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija