• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.05.2017

09:18

SCENARIO IZ NAJGORE NOĆNE MORE! Panika u celom svetu: PAO FEJSBUK!

Vesti

SCENARIO IZ NAJGORE NOĆNE MORE! Panika u celom svetu: PAO FEJSBUK!

Podeli vest

Jutros je u svetu zavladala potpuna panika. Društvena mreža Fejsbuk ima mnogo problema i veliki broj stranica je nemoguće otvoriti na računarima

Pitali smo se šta će se dogoditi ako padne drzštvena mreža Fejsbuk i to se, izgleda, upravo događa!

Sa svih strana sveta stižu informacije o problemima u radu Fejsbuka, stranice ne mogu da se otvore, fotografije su nestale, pojavljuju se samo sive linije... Korisnici razmenjuju iskustva putem drugih društvnih mreža i šalju poruke administratorima najveće društvene mreže na svetu, ali odgovora još nema.

Za to vreme, Fajesbuk na mobilnim telefonima za sada radi normalno.

Postavlja se i pitanje da li to ima veze sa hakerskim napoadima kojima je svet izložen od strane hakerske grupe Lazarus.


HAKER JE - KIM! Severna Koreja možda stoji iza sajber virusa koji je SRUŠIO HILJADE RAČUNARA U SVETU!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 6 godina

Daj boze padne i nikada vise se ne upali...fejs je mnogo vise razvojio ljude nego sto ih je spojio

mosha

pre 6 godina

E bas sam se nasekirao zato sto jbn. Fejs ne radi...treba ga ukinuti...hahaha.

Senka

pre 6 godina

E, ево тугујем због тога. Не верујем да ће људи моћи да живе без фејсбука. Трагедија

laki

pre 6 godina

Biće skoro propast sveta, nije šteta....nije šteta...

lavica

pre 6 godina

Panika u svetu sto FB ne radi a nije panika sto ubijaju ljude,j.... ti ovakav svet..

Sandra

pre 6 godina

Fejsbuk je samo pomogao osnivaču da se obogati. Doneo je mnogo nevolja omladini i omogućio da tračaju, da se vređaju ili hvale i stiču fiktivna poznanstva i prijateljstva. Otuđio je ljude. To bih odmah ukinula.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija