• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.05.2017

23:54

TRAMP PRED DIPLOMCIMA OTVORIO DUŠU: Nijedan političar u istoriji nije GORE TRETIRAN OD MENE!

Vesti

TRAMP PRED DIPLOMCIMA OTVORIO DUŠU: Nijedan političar u istoriji nije GORE TRETIRAN OD MENE!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nijedan političar u istoriji nije bio gore niti nepravednije tretiran od njega

Obraćajući se diplomcima Akademije obalske straže SAD, Donald Tramp je rekao da, "iako stvari nisu uvek fer, morate da pognete glavu i da se borite, borite, borite".

Kako navodi Si-En-En, to predstavlja aluziju na "opsadu" pod kojom se našla Bela kuća zbog pitanja o navodnom Trampovom zahtevu da bivši direktor FBI-ja Džejms Komi prekine istragu o njegovom bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu.

- Nikada, nikada, nikada ne odustajte. Sve će ispasti dobro na kraju- rekao je Tramp u "Nju Londonu" u saveznoj američkoj državi Konektikat.

ANTIRUSKA HISTERIJA U AMERICI: Kongresmen Al Grin traži opoziv Donalda Trampa

Potom se osvrnuo na medijsko pokrivanje njegovog mandata kao predsednika SAD.

- Pogledajte kako mene tretiraju u poslednje vreme, naročito mediji. Nijedan političar u istoriji, a to kažem uz veliku sigurnost, nije bio gore niti nepravednije tretiran. Ne možete im dozvoliti da vas spuste, ne možete dozvoliti kritičarima i pesimistima da stanu na put do vaših snova- rekao je predsednik SAD.

Tanjug/AP

Tramp se našao na meti kritika nakon što je prošle nedelje smenio Džejmsa Komija sa mesta direktora Federalnog istražnog biroa koji vodio istragu o navodnoj umešanosti Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine i nakon što su mediji objavili da je odao poverljive informacije ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu.

Vašington post je ranije, pozivajući se na američke zvaničnike, objavio da je Tramp Lavrovu, tokom njihovog susreta prošle nedelje, otkrio poverljive podatke o Islamskoj državi i potencijalno ugrozio obaveštajni izvor.

TRAMPU PRIPREMAJU IMPIČMENT? Demokrate ga optužuju za odavanje obaveštajnih informacija Rusiji

Pored toga, Njujork tajms je izvestio da je američki predsednik u februaru tražio od Komija da prekine istragu o vezama njegovog tadašnjeg savetnika Majkla Flina sa Rusijom, što je Bela kuća odmah demantovala.

Najnovije ankete pokazuju da, prvi put, više Amerikanaca podržava pokretanje postupka opoziva svog predsednika Donalda Trampa nego što se protivi toj proceduri, piše Indipendent.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda

pre 6 godina

amerikancima ne trebaju rusi oni ce sami sebe pojesti uvek je tako bilo sa velikim osvajacima.mnoga velika carstva su propala iznutra.

Mara

pre 6 godina

Amerikanci sve vise dokazuju da su mozgu rekli zbogom,zato ce snositi velike posledice,sto je i cilj cionista koji planiraju svet.Sve su vam ovo oni smestili , vi ste toliko glupi da vidite samo ono sto vam je ispred nosa. \n

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija