• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2017

22:41

PREDSEDNIČKI IZBORI U IRANU: Po drugi put glasanje produženo za dva sata!

Vesti

PREDSEDNIČKI IZBORI U IRANU: Po drugi put glasanje produženo za dva sata!

Podeli vest

Glasanje na predsedničkim izborima u Iranu produženo je za dva sata i to drugi put, pa će biračka mesta biti zatvorena u 22 sati po lokalnom vremenu, javila je državna televizija

Vreme za glasanje je prethodno već bilo produženo sa 18 na 20 sati uveče kako bi se izašlo u susret velikom odzivu birača. Širom zemlje otvoreno je više od 60.000 biračkih mesta na kojima može da glasa 56 miliona registrovanih birača, prenosi Glas Amerike. 

U izveštajima se navodi da je na birališta izašao veliki broj birača u neočekivano tesnoj predsedničkoj trci.

Tanjug/AP

Predsednik Hasan Rohani mogao bi da se suoči sa snažnim izazovom konzervativaca koji su osudili njegov način rešavanja ekonomske situacije u Iranu i nuklerani sporazum koji je potpisao sa zapadom, navodi VOA.

Tanjug/AP

Rohani je vezao svoju političku budućnost za nuklearni sporazum koji je doveo do smanjenja ekonomskih sankcija uvedenih Iranu. Međutim, Rohanijev glavni rival, Ebrahim Raisi kritikovao je sporazum jer je ostavio na snazi sankcije za bankarski i finansijski sektor.

PUTIN PORUČIO RUHANIJU: Iran je dobar komšija i pouzdan partner Rusije!

BOING POSLUJE S IRANOM - TRAMP ĆUTI: Prodaće Teheranu 30 aviona za tri milijarde dolara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija