• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

21.05.2017

19:19

(ZASTRAŠUJUĆI VIDEO) FOKA ZGRABILA DEVOJČICU I POVUKLA JE U VODU: Hrabri muškarac spasao dete!

Vesti

(ZASTRAŠUJUĆI VIDEO) FOKA ZGRABILA DEVOJČICU I POVUKLA JE U VODU: Hrabri muškarac spasao dete!

Podeli vest

Morski lavovi ili foke su na glasu su kao simpatična bića, ali su i oni opasni poput svih divljih životinja. To najbolje dokazuje i snimak iz Ričmonda u Kanadi na kom se vidi kako foka napada devojčicu i poteže je u vodu

Dete je sedelo blizu vode, a foka koja je lagano doplivala do nje nije izgledala nimalo opasno. Činilo se da samo želi da se igra i da je znatiželjna. 

Kada je, međutim, prišla devojčici naglo je iskočila iz vode, zgrabila je i u jednom potezu povukla u vodu. 

Tragediju je sprečio hrabri muškarac koji je se zatekao kod  bazena . On je istog trena skočio u vodu i izvukao devojčicu.

- Sedeo sam na molu kad je foka izvirila ispred mene. Izvukao sam mobilni telefon i počeo je snimati. Privukla je veliko interesovanje posetilaca  parka, uključujući i devojčicu. Ona i njena porodica su je počeli hraniti hlebom. Možda foka se zato opustila i preterala - rekao je on za Vankuver San.

Foke su veoma inteligentne životinje i smatra se da su pitome. Zabeleženo je samo nekoliko slučajeva kada su one napale ljude.

Nije utvrđeno da je foka sa snimka zaista želela da ozledi devojčicu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Bravo za divnu mamu koja je pobegla bez da zahvali coveku

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija