• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2017

23:48

EKSPLOZIJA U DŽAKARTI: U samoubilačkom napadu poginula trojica policajaca, povređeno deset osoba!

Vesti

EKSPLOZIJA U DŽAKARTI: U samoubilačkom napadu poginula trojica policajaca, povređeno deset osoba!

Podeli vest

Prema poslednjim izveštajima, u eksploziji, koja se dogodila u blizini autobuske stanice u Džakarti, poginula su tri policijska službenika, a ranjeno je deset osoba

Zamenik šefa policije, koji službeno koristi samo ime Sjafrudin, potvrdio je da je načelnom istragom utvrđeno da je u napadu u blizini autobuske stanice poginuo i napadač.

- Pripadnici jedinice za eksplozive su na terenu i istražuju uzrok eksplozije. Za sada se sumnja da je reč o terorističkom napadu - kaže Sjafrudin.

Zamenik šefa policije je izrazio zabrinutost za sve građane Indonezije, prenosi AP, dodajući da su u napadu učestvovale dve osobe

Istragom je utvrđeno da su napad izvršile dve osobe za koje se smatra da su bombaši samoubice, a ne jedna, kako je navedeno u ranijem saopštenju, izjavio je portparol policije Setjo Vasisto.

- Ubijena su tri policajca i oba napadača. Među ranjenima je pet policijskih službenika i pet civila - rekao je Vasisto.

Vasisto je dodao da su obe osumnjičene osobe muškarci i da će policija naknadno objaviti njihov identitet.

Prema poslednjim izveštajima, u eksploziji, koja se dogodila u blizini autobuske stanice u Džakarti, poginula su tri policijska službenika, a ranjeno je deset osoba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija