• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.05.2017

20:19

(ŠOK VIDEO) MOŽE BITI SAMO TRAMP! Pogledajte kako je predsednik SAD grubo odgurnuo crnogorskog premijera u Briselu!

Vesti

(ŠOK VIDEO) MOŽE BITI SAMO TRAMP! Pogledajte kako je predsednik SAD grubo odgurnuo crnogorskog premijera u Briselu!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp bez ikakvog pardona odgurno je crnogorskog premijera Duška Marovića kako bi se probio u prve redove do generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberdga na samitu u Briselu

Šokantnak snimak zabeležile se kamere pa se video munjevitom brzinom širi društvenim mrežama.

Trampovom najnovijem gafu posebnu pažnju posvetili su i vodeći svetski mediji.

Portparol Bele kuće Šon Spajser rekao je da nije video snimak, ali da pretpostavlja da se Tramp samo išao na svoje predodređeno mesto, naveo je Rojters.

Pogledajte video:

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lucky

pre 6 godina

Tako mu i treba - valjda će se sad otrijezniti i skontati koliko Ameri poštuju i vole Crnogorce a Boga mi i veliki ostatak planete. Glupi crnogorski političari se zaletjeli u zagrljaj NATO-a . Nije to bratska Srbija Maroviću. Valjda si sad skontao da si od braće pobjegao neprijatelju.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Па није му га "гурно", ако га је... - гурно...!? Мож* мислити...?

slon

pre 6 godina

nije Amer zaboravio kada su Crnogorci bili veliki prijatelji sa Srbijom i orgijali po Dubrovniku.....

lavica

pre 6 godina

E pa Crnogorci morate gledati ko je ispred vas a i ko je iza vas,sto znaci da se morate sklanjati s puta i ici u pozadinu...

Haso

pre 6 godina

Hahahahahaha........kako postuje svog NATO partnera....hahahahaha

Putko Vladimirovič

pre 6 godina

U hebo te, što je bio ljut na Crnogorca. Naviko Đetić da se uparuje sa kraljevskijim konjima na paradi. E neće moći, reče Trampi, mora da se zna gde je malima mesto, a još nisu ni primljeni u Nato. Odma u prvi red. E prc. Nije ti ovo Biograd.

Nina

pre 6 godina

U pravu ste, Tramp je ljut I to pokazuje. Ko se usudio da se trpa ispred njega? Pokazace on svima tamo u NATO gde im je mesto I koliko moraju placati da se odrzi ta ter......cka organizacija.

beli

pre 6 godina

To je dokaz bratske ljubavi.:))) Ono, kad se mladji brat nadje tamo gde mu nije mesto.:)))

BorisDe

pre 6 godina

Ha ha, smeče milogorsko mafijsko umislio da je neko i nešto kad ono morao Trump da makne smrdljivu balegu pa čovek nije mogao da izdrži taj smrad! ha ha Hvala INFORMER na ovom videu!

Nebojsa

pre 6 godina

Pa i jeste neprimereno da crnogorski premijer se trpa na celo. Trebao ga je zausi povuci i pokazati ono sto oni misle o crnogorcima.\n

nada

pre 6 godina

Ahahahaha - ovaj je hit - ocigledno nije za Crnu Goru koja je usla u NATO

ana

pre 6 godina

red je da ko najvise placa bude blize centru.takav ce odnos biti uvek.

Vlada

pre 6 godina

Sta su djetici mislili? Bice oni u prvim redovima ali kao novopeceni u bloku,kad ih posalje na front u prve borbene redove protiv isis/isil.

Nato u blato

pre 6 godina

Трамп само показује како издајници и улизице пролазе!!! Уместо да иду ка Србима и Русима, добили су једну ШАМАРЧИНУ из чиста мира, само нека слушају Амере и Брисел има да пукну као Македонија, јадна ли си Црна Горо ни образа ни части.

trebinjac momo

pre 6 godina

od muve mededa pravite a znamo i zasto!psi laju karavane prolaze.........

Nina

pre 6 godina

Sta je taj montenegrian umislio da je on? Sada se nalazi tamo gde je zadnja rupa i treba da se toga drzi a ne da im se gospodar mora gurati da bi stao napred. Naucice oni jos kako ce nauciti gde im je mesto. A sto se tice prvih redova to ce samo njihovi vojnici ici napred kad su na frontu.

domi

pre 6 godina

Junačino, a što prećuta to? Buve na mestu za buve...

bojanis

pre 6 godina

bas se vidi kako ga povukao nije uredu ali jbg amerika je cudo

Zoran

pre 6 godina

Kako vidim nije ga odgurnuo, vec ga vratio na svoje mesto, ovaj hteo da se nekom uvuce pa je dotrcao u prve redove, mozda je mislio da su mu to Srbi pa je, jadnicko, hteo da bude rukovodilac i njima.

Crna Gora

pre 6 godina

Za vašu informaciju, Đukanović je davno viđen za novog generalnog sekretara Nato-a. Beograd smo prevazišli, sad ćemo da upravljamo svijetom:). Živi bili pa vidjeli.

Lucky

pre 6 godina

Vidjeli smo danas kako vam Tramp upravlja sa premijerom :):):).

Nemam pojma

pre 6 godina

Koji bolesnik ,a dovoljno je vidjeti onu facu sve ti bude jasno. Svijet stvarno ide u ku...c.

milann

pre 6 godina

Pa zna se ko stoji pored vodeceg NATO. Zapamtice gde je kome mesto.

Ha Ha Ha

pre 6 godina

Crnogorac umislio da je dosao u Srbiju pa poceo da se siri.

RINGISPIL

pre 6 godina

Da ga je odgurnuo, jeste, jasno je i po reakciji Maravoca da u pitanju iznenadno guranje u stranu, po principu AJDE JADO MICI MI SE.

Ante

pre 6 godina

Ovaj Tramp frustrirana budala. Njega cak ni vlastita zena ne moze da trpi. Ovo sigurno Obama ne bi napravio. Ili Putin naprimjer. Putin zna da je faca, ne treba mu da gura nikog, bio nazad ili naprijed. Ocita je i jos jedna stvar, Trump je ljut na NATO, a nije bilo lijepo ni ignoriranje Trampa od ostalih lidera na sammitu, ipak je on predstavnik Amerike, koliko god im se ne svidja - opravdano, na istoj su strani, i USA nosi glavni dio troskova, pa i izgradnje te zgrade od miljardu dolara. Putina me strah, ali od ovog Trampa se uzasavam..kako Srbi mogu da simpatisu Trampa?? Pa bar se vi deklarisete kao protivnici bahatosti? Ili to vrijedi samo kad su bahati prema vama? Trump je lider kojem ego pat ako nije glavni. Mozda to prolazi u biznisu, ali u politici, on je slon u staklarnici. Ova zena, neznam ko je ona, ali se vidi kako je odmah ocitala bukvicu Trampu, sto je njega jos vise razljutilo.

Lovre

pre 6 godina

Hahahhahahahahha Dao bih 100eura da znam kako je tekao razgovor ove Zenske i Trumpa na kraju snimka hahahaha Nesto u smislu "evo, hoces sam da stojis tu" hahahaha E svaka joj cast, zato je i ljut jer ga niko ne zarezuje ni dva posto, na kraju nahebao Crnogorac, ni kriv ni duzan. Da je Merkelicu ovako odgurnuo, ova bi mu iscupala j..a hahahah

Nikola

pre 6 godina

Bas se ponosim Markovicem, on nas prestavlja u punom svjetlu,bas smo mali, nevazni i kukavice, mi veliki Crnogorci, pardon ja sam Srbin)))

Anarhista

pre 6 godina

Трпа се испред императора. Добро је прош'о.

Ivan

pre 6 godina

Lkudi ja nemogu da verujem kakve vi komentare postavljate???Dali je moguce da smo toliko zlobni i ljubomorni???Vi sa ovim snimkom hocete da ponozite predsednika CG,a ne Trampa??Pa ovo je njegova kultura,a Markovic je ovde ispao gospodin??Druga stvar cast je i da te neko pozove da tvoja zemlja prisustvuje medju sveckom silom,bolje i da je nas neko tu se nasao\n

mile

pre 6 godina

Crnogorac ne zna gde mu je mesto, pa je Tramp morao da mu pokaze, mesto mu je kod noge.\n

drago markovic

pre 6 godina

Misle crnogorci da je to Srbija i da je sisu dok ne izmuzu.I danas mnogi crnogorci se sepure po Srbiji na raznim direktorskim mestima i funkcijama,a idu u c.goru i glasaju za mila.ja bi njih u njihovu i neka dole direktoruju i da vise ne s..u po Srbiji.n

krle

pre 6 godina

Stefan Nemanja je u lancima molio za slobodu svoga naroda u Stambol pa to bjese junacka rabota

bratoljub

pre 6 godina

Svaki časni Crnogorac,posle ovoga, bi napustio ove avetinje i otišao da potpiše časni savez sa RUSIMA

zoran miljkovic

pre 6 godina

Чита човек коментаре и чудом се чуди,чиме се ретарди баве,прости провинцијалци,се спрдају на сопствени рачун,ГДЕ ЈЕ НАШ ПРЕДСЕДНИК,ово је група ВОЈНО најмоћнијег савеза на свету и ту је ЦРНОГОРАЦ,а где смо ми бедне људске главе,препуцавамо се са ХАРАДИНАЈЕМ, е ТО ЈЕ ЖАЛОСНО.

Igor

pre 6 godina

Nemoj neko pogresno da me shvati ali ja obozavam Trampa jer on iskreno ponizava sve ove krpelje i ulizice kao sto su crnogorci,hrvati i ostala bagra.samo tako Tramp i nateraj ih da plate taj savez a ne samo da se svercuju.

SARA

pre 6 godina

VIDIM DA NIKO DO SADA NIJE POSTAVIO PITANJE A TO JE.nAKO BI NAS NATO NAPAO PONOVO DALI BI CRNOGORCI PUCALI NA SRBE.nMOJE MISLJENJR JE DA DA.nTREBA DA OZBILJNO SHVATIMO DA C.GORA JE NEPRIJATELJ DOK MNOGI SE JOS UVEK SPRDAJU.n

Goran

pre 6 godina

Pogledajte pred sami kraj odnosno posto ga je Tramp prosao, cini mi se ko da ga ovaj jad svojom desnom rukom hvata za njegovu levu i kao uzvraca mu, kao mali balavi klinac...ha ha ha

Ljube

pre 6 godina

Par ekselans slika i prilika amerikanca, nadmena, bahata faca koja se retko viđa

duklja

pre 6 godina

bože kako se naslađujemo samo nek komšiji crkne krava nije bitno što su meni dvije crknule vi se ne pitate zašto vas....ajd nabrojte nekog ko vas voli u okruženju i šire. normalno vole vas rusi,sjeverna korea ....

Branko P

pre 6 godina

U trezoru Romanovih uvek je bio odvojen jedan racun za pomoc stvaranju i jacanju Cronogorske drzave, O prvom i drugom svetskom ratu da i ne pricam. O milijardama kesa koje su im doneli Rusi u proteklih desetak godina svi znate. U Ulcinju se vise ne govori crnogorski.. Ovo je tako jadno i bedno da mislim da ce im dedovi ustati iz groba i pocupati im usi. Jadno..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija