• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.05.2017

22:17

U AMERICI NIŠTA NOVO: Sudovi nastavljaju da blokiraju Trampove uredbe!

Vesti

U AMERICI NIŠTA NOVO: Sudovi nastavljaju da blokiraju Trampove uredbe!

Podeli vest

Federalni apelacioni sud SAD danas je doneo odluku da se nastavi blokada izvršnog naređenja predsednika SAD Donalda Trampa o zabrani ulaska građana iz zemalja sa muslimanskom većinom u tu zemlju

Četvrti okružni apelacioni sud saopštio je da "nije ubeđen" da deo mere da se imenuju građani specifičnih zemalja (Irana, Libije, Somalije, Sudana, Sirije i Jemena) za cilj ima bezbednost zemlje, već održanje Trmpovog predizbornog obećanja, navodi AFP.

Sud, sa sedištem u Ričmondu, u Virdžiniji, dodao je da ne može da kaže da je zabrinutost vlade za bezbednost prevagnula nad njenom zabrinutošću zbog diskriminacije.

AFP konstatuje da će taj slučaj najverovatnije završiti pred američkim Vrhovnim sudom.

(ŠOK VIDEO) MOŽE BITI SAMO TRAMP! Pogledajte kako je predsednik SAD grubo odgurnuo crnogorskog premijera u Briselu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ante

pre 6 godina

Tesko da ce ovaj Trump docekati kraj mandata. On radi stetu Americi na svakom koraku, kuci i vani, maknut ce ga Amerikanci i prije 4 godine. On je "padobranac", ne moze covjek bez stranke, podrske, da vlada ni gradom, a kamoli Amerikom. Moze, ali za to treba biti veliki kapacitet covjeka, da ima ono nesto. A on ima samo previse ega, i manjak znanja, diplomatije i svega drugog potrebnog. Samo daj boze da ode prije nego upropasti pola planete.

Bane

pre 6 godina

Kurcev je ovo svet gde politiku zemalja sveta vode bankari,a da ne pricam o nasim bivsim yu-republikama koje su postale banana drzave.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija