• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin

27.05.2017

15:33

(VIDEO) SAD SPREMA BOMBARDERE ZA RUSIJU I KINU: Trampu dosta i Rusa i Putina, a posebno Pekinga!

Vesti

(VIDEO) SAD SPREMA BOMBARDERE ZA RUSIJU I KINU: Trampu dosta i Rusa i Putina, a posebno Pekinga!

Podeli vest

Kao što je i obećavao u izbornoj kampanji, Donald Tramp želi da povrati i osigura američku vojnu dominaciju. Radi toga, Ratno vazduhoplovstvo SAD menja i važan segment svoje vazdušne strategije

Pentagon je prvobitno planirao da kupi 80, najviše 100, novih strateških bombardera B-21 Raider Long-Range Strike Bomber (LRS-B). A sada želi da ih od nacionalne vojne industrije nabavi bezmalo dvostruko više.

Kako je objavio IHS Jane's 360, do promene planova zato što je Pentagon već preispitao politiku nuklearnog obuzdavanja i nacionalnu vojnu strategiju. A Kongres SAD će uskoro obavestiti o izmenama koje predlaže i zatražiti da budu odobrene i isfinansirane.

(VIDEO) PUTINOVI SATELITI SPAVALICE MOGU DA UNIŠTE I SAD I NATO: Rusi otkrili čemu služe i ZAŠTO GODINAMA NISU BILI AKTIVNI!

Navodno je glavni plod žpreispitivanjaž ovaj: Sjedinjene Države - da bi mogle da zastrašuju sve potencijalne protivnike i da ih "garantovano pobede" - moraju imati 150-160 strateških bombardera koji mogu da nose i nuklearne i obične superbombe.

NATO U NEVIĐENOJ PANICI! Sergej Šojgu najavio "ekstra pojačanja" za rusku vojsku - STIŽU T-50 i S-500!

Pentagon trenutno ima na raspolaganju samo 20 bombardera  B-2 Spirit. Plus još 20 zastarelih B-52 i B-1 koji će do 2045. biti potpuno izbačeni iz upotrebe.

Amerikanci su u februaru 2016-te pokazali projektni izgled dalekoletnog perspektivnog bombardera B-21 LRS-B, nad kojim radi Northrop Grumman.

Pretpostavlja se da će LRS-B (B-21) - bez uzimanja goriva - moći da neprekidno leti više od 9.000 kilometara.

(VIDEO) ŠIPTARI U PANICI ZBOG VOJSKE SRBIJE: Traže od Brisela i SAD da ih zaštite, tvrde da se SPREMAMO NA KOSOVO!

Ovo nije slučajno. U Pentagonu i Beloj kući žele da taj avion bude u stanju da bez sletanja i pomoći letećih tankera može da stigne do bilo koje tačke na teritorijama Rusije i Kine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
crni

pre 6 godina

lepo smisljeno kada bi i Rusi i Kinezi sedeli i cekali...\n

Ljube

pre 6 godina

Rusi i Kinezi ih presreću već u međunrodnom vazdušnom prostoru (Baltik, Južno kinesko more) pa dreče kao mala deca ... Zna Tramp jako dobro da ni jedan avion ne bi preleteo više od par kilometara u vazdušni prostor Rusije ili Kine pre nego što bi bio oboren. Ovo je njegovo ulizivanje i dodvoravanje gospodarima rata iz senke da dobiju brdo para a građani ispranih mozgova da se uvere kako su oni nepobedivi.

White Power

pre 6 godina

Rodjace, vec 2 decenije postoji JDAM sistem kojim B2 zasipa ciljeve sa udaljenosti od vise stotina kilometara. Ne mora ni da pridje granici. Mogu samo zamisliti cime danas raspolazu. Uzgred, B2 je jedini potpuno nevidljiv avion na planeti. To nije ni f-117, ni f22. Kosta preko 2 milijarde $ i niko nema predstavu od cega je napravljen. Ne drze ga ni u jednoj bazi van teritorije SAD.

ferrari909

pre 6 godina

Smesan je kao bioskop pa on nemoze da stigne do Rusije sa tim bombarderima a da ga ne obore ili elektronski oslepe....\n

sasko

pre 6 godina

Alo Trampe, pa nisu ti Rusija i Kina Srbija da mozes tek tako da bombardujes. Trampe, tvoja manekenska vojska je jaka samo prema onome kome vezete ruke i noge i bombardujete sa desethiljada metara. Jedna Somalija vas je oterala motkama i vi se jos niste opametili. Trampe, vodi racuna sta radis, a bas bih voleo da vidim kako ces da polomis zube. I na kraju UBICA ostaje UBICA, samo sto batina ima dva kraja i obezbedi dovoljan broj plasticnih kesa za svoju vojsku.\n

Dojcin

pre 6 godina

Samo dva pitanja za tebe: Gde su bili ti isti Rusi i Kinezi '99? I gde si bio Ti te godine?

tollovia

pre 6 godina

Kako je postalo u Srbiju, ako kazes istinu onda te mrzu? Ako lazes onda te vole. E srbi srbi sa Amerikom nema igre haha prpa a?

amerika

pre 6 godina

Svetu je dosta,previše Amerike.Amerikanci su naslednici Hitlera,još uvek vode rat,tako da Drugi svetski rat nikada nije završen za Ameriku.Oni su ubili više ljudi,nego svi zlikovci poznati čovečanstvu .Tteba im suditi za zločine protiv čovečnosti i njihovim saveznicima.Svete ,ujedini se protiv Zla -Amerike.n

Mile

pre 6 godina

Tramp nema kud, pricepili su ga proizvodjaci naoruzanja. On mora da kupi te avione pa makar ih sve ukopao u Budjanovcima. Zna on to dobro, pa ce ih upotrebiti negde gde nemaju ni pusaka za odbranu. A Rusi, Kinezi i naravno Srbi (kad dobiju S-300) nece ni videti ove avione.

Dragan

pre 6 godina

Svaki drzavnik, pa tako i predsednik Tramp brine i cuva svoje interese. To nikako ne znaci da Rusija i Kina treba da se plase njegovih planova i zelje za dominacijom. Svaki postupak Amerike dobija adekvatnu reakciju Rusije i Kine pa je to najveci problem americke administracije, jer posle dugog niza godina totalne dominacije vise nisu u stanju da namecu svoju politiku kako vojnim, tako i politickim sredstvima.

Ljubo

pre 6 godina

..." Mirko i Slavko"...realno na to se igra i to me najvise brine: zavaditi Ruse ,podeliti ih kao pre ,ili jos opasnije ako zapad tj. Vladari uspednu zavaditi Ruse i Kineze .To bi bilo pogubno za celi istok.Ovako zapadu se smrkava ,a istok se budi ,nadam se sto duze da traje

crni

pre 6 godina

@Ante zasto Amerima nedostaje jedan na brojnom stanju iliti bilansu iz 1999? ninace kao info dve stvari prvo mi jesmo banana Drzava mnogo manje od Vas ako nista drugo nismo du...uvlakaci. kada se pogleda odnos snaga trebali smo biti unisteni za par dana medjutim npr poceli su rat sa 180 i koji avion a na kraju bombardovanja su imali angazovanih oko 2000, jedan nosac aviona kada je usao u jadran naprasno je nakon par dana otisao na remont...nprocitaj ponesto da ne budes glup u drustvun

Nina

pre 6 godina

Prvo: to samo pokazuje da je Tramp lagao da bi bio izabran. On ce nastaviti njihovu spoljnu politiku stvaranja haosa I unistavanja drzava I zivota I finansiranja I treniranja terorista. Drugo: to takodje pokazuje da njihovim industrijalcima nikad nije dovoljno bogatstva dok njihova ostala ekonomija propada kao I njihova infrastructure. Trece: cak ni na N. Koreju ne smeju da udare jer znaju da bi nestalo Juzne K., Japana I nekih gradova od Amera I da bi mogao nastati nuclearni rat. Nisu smeli uci ni u Srbiju nego su kukavicki sa ogromnih visina gadjali pa sta pogode a tek kad su videli kako su im Apaci prosli nije im padalo na pamet da udju u drzavu. Kad su videli da im nikako ne ide hteli su iz vazduha da naprave klanicu od citave drzave. Cetvrto: samo ludaci kao Ameri bi mogli I pomisliti da najzad mozda mogu da pobede neki rat. Nisu pobedjivali ratove od mnogo manjih a kamoli protiv Rusa I Kineza. Jedino sto bi mogli je da izazovu finalni rat koji niko nece preziveti a onima koji ih vode to nije ni vazno jer oni su jednom nogom odavno u grobu.

zoran miljkovic

pre 6 godina

Озбиљна држава само ради и гради и ћути,а они који прете како су моћни имају и грме на све стране то је срање у боји,као Шешељ 99.То су луде које служе да наводно убеде своје грађана иако им грађани ништа не верују.Америка се неће зауставити док не покори Русију,али не жури,а Руси су већ на коленима,Нажалост,али само будала не види истину.

ciki

pre 6 godina

Slusaj debilu, Ovog trena sam u Rusiji i nemas pojma koliko su na kolenima. E majmuncino pametnije ti je da o necemu sto ne znas ne komentarises. RUSIJA JE U NAPREDOVNJU NA SVIM POLJIMA I U SVIM SEGMENTIMA I trula AMERIKA IM NE MOZE AMA BAS NISTA.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija