• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

30.05.2017

18:59

VRAĆA SE U MANČESTER! Arijana Grande ruku pod ruku sa svetskim zvezdama u borbi protiv džihadista!

Vesti

VRAĆA SE U MANČESTER! Arijana Grande ruku pod ruku sa svetskim zvezdama u borbi protiv džihadista!

Podeli vest

Američka pevačica Arijana Grande održaće u nedelju u Mančesteru dobrotvorni koncert za žrtve bombaškog napada posle njenog prethodnog koncerta u tom gradu, saopštili su njeni predstavnici

Na koncertu će joj se pridružiti zvezde, medju kojima Džastin Biber, Koldplej, Kejti Peri i Farel Vilijams.

Koncert će biti održan manje od dve nedelje od kada je bombaš-samoubicae ubio 22 ljudi dok su izlazili sa Arijaninog koncerta u Areni u Mančesteru. 

Dvadesetrogodišnja američka pevačica će koncert nazvan "One Love Manchester", održati na kriket terenu "Old Traford" u nedelju. Kapacitet gledališta je 50.000 ljudi, a koncert će prenosti TV i radio BBC.

Medju izvodjačima će biti i grupa Tejk Det (Take That), Nial Horan iz grupe Uan Dajrekšn (One Direction), Majli Sajrus, Ašer. 

Prihod od koncerta će biti dat u poseban fond koji je su osnovali gradska uprava Mančestera i Crveni krst. 

Arijana Grande je posle napada prekinula turneju, otkazavši i dva kocnerta u Londonu, ali je obećala da će se vratiti u Mančester.

- Ne želim da prodje ostatak godine da ne mogu da vidim, zagrlim i razveselim svoje obožavaoce - rekla je ona. 

- Vratiću se u neverovatno hrabri grad Mančester da provedem vreme sa svojim obožavaocima, da održim dobrotvorni koncert u njihovu čast i da sakupim novac za žrtve i njihove porodice - preneo je  BBC.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Murinjo

pre 6 godina

Vaše kolege sa N1 tvrde da je ISIS "manja ekstremistička grupa" i da to što oni povremeni urade su samo ispadi.

mrki

pre 6 godina

bas me zabole za nju.i treba da ih rokaju.sami sebi su napravili.koliko su samo zla po svetu naneli zajedno sa amerima.uopste mi nije zao njih.neka vide kako je to kad ti bombe padaju na glavu i deca stradaju.stigao i njima milosrdni andjeo\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija