• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

30.05.2017

19:02

RUSKE ŠALJIVDŽIJE NAMAGRAČILE ĐUKANOVIĆA I MARKOVIĆA: Za sve im kriva Rusija, crnogorski političari OTKRILI PRAVO LICE!

Vesti

RUSKE ŠALJIVDŽIJE NAMAGRAČILE ĐUKANOVIĆA I MARKOVIĆA: Za sve im kriva Rusija, crnogorski političari OTKRILI PRAVO LICE!

Podeli vest

Ruski prankeri (šaljivdžije) Leksus i Vovan, koji su već prevarili mnoge svetske političare, kao što su američki senator Džon Mekejn ili turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, za svoju poslednju metu imali su crnogorskog premijera Duška Markovića ali i bivšeg premijera Crne Gore Mila Đukanovića

Mukama premijera Crne Gore ovih dana nema kraja. Ne samo da ga je predsednik SAD Donald Tramp u znak dobrodošlice u zločinačku organizaciju NATO gurnuo da prođe, već je danas opet postao pošalica svetskih medija. 

Leskus i Vovan već su poznati po tome što zovu visoke državne političare širom sveta i predstavljaju se kao državnici. Oni su se Markoviću i Đukanoviću predstavili kao predsednik Ukrajine Petar Porošenko i premijer ove zemlje Vladimir Grojsman.

(ŠOK VIDEO) MOŽE BITI SAMO TRAMP! Pogledajte kako je predsednik SAD grubo odgurnuo crnogorskog premijera u Briselu!

Milo Đukanović je u razgovoru obećao da će rešiti problem sa fabrikom čokolade, dok je Marković podvukao da im Rusi nisu braća.

Duško Marković je prankeru objasnio da je pitanje ulaska u NATO moralo da se reši što je pre moguće i to samo u parlamentu. 

- 46 poslanika glasao je za ulazak u NATO, protiv - nula. Parlament istina, čini 81 poslanik. Oni koji se ne slažu se sa politikom premijera, bojkotovali su glasanje. A za mišljenje 650 hiljada Crnogoraca vlasti nisu ništa ni pitale.

Printskrin Jutjub

(VIDEO) ĐE TI JE SVIJETLI OBRAZ, JADO! Premijer Crne Gore krivi sebe što ga je Donald Tramp odgurnuo i ponizio!

Iz razgovora crnogorskog premijera sa ruskim šaljivdžijom postaje poznato i to, kakva sudbina sada čeka prorusku opoziciju. Svima koji su protiv NATO- mestoje na optuženičkoj klupi.

- Naš predsednik je izneo optužbe protiv lidera anti-NATO pokreta, i kod nas će se voditi veoma ozbiljan proces o tome. Mi ćemo učiniti sve da više niko ne bude imao mogućnosti da bilo šta radi protiv interesa Crne Gore, protiv svoje države- kazao je Duško Marković.

Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović, kojeg je pranker kontaktirao nekoliko dana kasnije kazao je u razgovoru sa „Grojsmanom“  da je potrebno „da se suzbije pro-ruska opozicija.“

- Postoje razlike u crnogorskom društvu. Opozicija aktivno želi da ne bude deo EU, i da državu gradi na našim odnosima zasnovanim na prijateljstvu sa Rusijom- rekao je lider Demokratske partije socijalista Crne Gore.

DONALD POKAZAO CRNOGORCIMA GDE IM JE MESTO! Aleksej Puškov objasnio zašto je Tramp gurnuo Duška Markovića!

Prema Đukanoviću, Podgorica će biti prijatelj s nekim ko će ponuditi investicije. Stoga, je „Porošenko“ predložio da se izgradi fabrika čokolade u Crnoj Gori, a da u zamenu njegova kompanija bude skinuta sa državnog registra balkanskih zemalja.

- Upravo sam imao ovu firmu. I još uvek je u vašem registru. Moji neprijatelji mogu da me napadnu, jer sam sada državni službenik- rekao je pranker Đukanoviću.

Đukanović je kazao da ga razume i da će mu pomoći, a na kraju razgovora crnogorski premijer obećava da će reći neku lepu reč o Ukrajini na samitu NATO-a.

Nasamarili i ostale

Vovan i Leksus nasamarili su i druge svetske političare. Tako su tražili reagovanje od američke kongresmenke Maksin Voters, koja je ranije izjavila da je Rusija napala Koreju, objašnjavajući joj da je Rusija hakovala servere u Limpopu (imaginarnoj zemlji iz poznate ruske dečije priče Korneja Čukovskog o doktoru Ajbolitu) i da je za predsednika postavila „svoju marionetu Ajbolita”, a ujedno poslala vojsku u Gabon kako bi podržala režim predsednika Bonga Ondimbe. Ona je osudila ovakve „poteze“ ruske vlade.

AP PHOTO

Slično je prošao i američki kongresmen Džon Mekejn. Misleći da zaista razgovara sa premijerom Ukrajine, Mekejn je priznao da su došla teška vremena za američki Senat, te da neke poteze američkog predsednika Trampa smatra nerazumnim kao i da se nada da će antiruske sankcije zbog Ukrajine ostati na snazi.

Prankerima koji su ga zastrašili ruskim hakerima, zahvalio se za tu informaciju i rekao je da ih se plaši.

- Hvala vam za ovu informaciju. Biću oprezan kad su u pitanju razgovori koji se tiču nacionalne bezbednost- rekao je on Leksusu i Vovanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda

pre 6 godina

nemam sta reci,teski blam,jadna je ova planeta zemlja ko njom vlada.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Лако будале насамарити...Насамарите паметна човека ако можете ?

lavica

pre 6 godina

Mislim da obojica poticu iz teskih komunistickih porodica i nikada nisu naucili sta znaci voleti svoju zemlju ali su kao i komunisti naucili kako oteti i slagati sopstveni narod i to ih ne napusta..

Scepan

pre 6 godina

Nijesu to cinjeli komunisti jado, no ovi sto dodjose sa "demokratijom". Oni kradu i rodjenoj majci.

RINGISPIL

pre 6 godina

Rusi su HAOS. Trebali su da pitaju MILOKLIZA za demarkacionu liniju sa KOSOVOM.

Ante

pre 6 godina

Hahahaha Onda, jel ova dva Rusa kopiraju skec "U zdrav mozak"? Istu stvar onaj tip iz Istre radi vec godinama, i nema politicara u regiji koga nije "dignuo". Super je pogledati, imate na youtube, pa da vidite kako to funkcionira kod politicara. Meni se osobno najvise svidio Borut Pahor iz Slovenije, a ostali... teski blam.. ko nas vodi, majko mila... jos je nama dobro ljudi...

Poltroncina

pre 6 godina

Znate ono kad pita direktor poltrona:\n Koliko su 1 i 1?\nPoltron: Dva\nDirektor: J***te ja, ha,ha,ha. \nA tek ce poltron: Direktore, a koliko je 1 i 2?\nDorektor: 3.\nPoltron: J***li me vi, ha, ha,ha.

Hahahaha

pre 6 godina

Kako su jadni ispali.. Svakim danom sve jadniji i posle svega recenog protiv Rusije ocekuju da im Rusi dodju na more.

R Marković

pre 6 godina

Mislim da se previše u medijim govori o političkom talogu jedne nazovi države. Ako su oni ispljuvali Njegoša i Marka Miljanova, Mojkovačku bitku,.. Taj H2S (2 je u donjem indeksu) treba ignorisati.

Nina

pre 6 godina

Oni vec misle da imaju neku tezinu u NATO. Takodje odmah se osecaju mocni I snazni te govore kako ce "srediti" opoziciju da ne postoje. Sve po natovskom pa cak I korupcija sa Porosenkom. Nemaju apsolutno nikakvog ustrucavanja. Udarilo im je u glavu pa cak ni ne shvataju kad ih natovci gurnu I postave tamo gde im je mesto. O da, sad ce imati sansu da budu prvi ali u Avganistanu gde svi moraju povecati broj vojnika. Velika sansa za montenegrians, velika sansa a bice srecni ako samo dobiju metak.

Recnik

pre 6 godina

Dobro ste rekli namagarcili, a kad malo bolje razmislim i nisu, posto oni to vec i jesu. Lepse bi zvucalo, al su ih izj**ali, zar ne?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija