• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer.rs

31.05.2017

10:47

(VIDEO) UKRAJINCI NAPRAVILI PRIRUČNIK "KAKO UNIŠTITI RUSKI TENK"? NATO i SAD ne znaju, njihovo oružje je nemoćno!

Vesti

(VIDEO) UKRAJINCI NAPRAVILI PRIRUČNIK "KAKO UNIŠTITI RUSKI TENK"? NATO i SAD ne znaju, njihovo oružje je nemoćno!

Podeli vest

U Ukrajini objavljen priručnik sa instrukcijama kako da se unište ruski tenkovi, čiji recenzent je administracija predsednika države Petra Porošenka

Na internetu su se pojavile fotografije nedavno objavljene knjige koja je izazvala veliko interesovanje na društvenim mrežama. 

Brošura "Uništenje ruskih tenkova. Priručnik pešadincu" sa više od 100 stranica sadrži detaljne instrukcije o demoliranju ruske oklopne tehnike.

Objavljena na ruskom jeziku

Pri tome, knjiga je objavljena na ruskom jeziku. U njoj se detaljno opisuje iz kojeg oružja i kako lakše da se unište najpoznatiji modeli ruskih tenkova. Instrukcije prati fotografije u boji.

Savremena protivtenkovska sredstva koje koristi NATO nemaju mnogo efekta protiv ruskog tenka T-14 Armata, saopštila je radio-televizija BBC

Na društvenim mrežama se bune što se knjiga vojnicima ne deli besplatno.

(VIDEO) PENTAGON U ŠOKU! RUSKA ARMATA NEVIDLJIVA ZA NJIHOVE RAKETE: Javelin slep i potpuno beskoristan!

Ipak, ima i nezadovoljnih knjigom. Korisnici mreža ne razumeju smisao priručnika, pošto ukrajinski vojnici ipak ne bi mogli da razlikuju svoj tekst od ruskog.

(VIDEO) NEMCI PRIPREMAJU ODGOVOR RUSIMA: Tenk TBM revolušn pariraće moćnoj Armati?!

I dok se Porošenko i njegovi generali upinju da svojim bojovnicima pomognu i objasne kako da unište ruske tenkove NATO i SAD priznaju da oni nemaju odbranu i odgovor za moćnu rusku Armatu. 

Nemoguća misija

Stručnjak sa Međunarodnog instituta za strateške studije u Londonu Brig Ben Bari smatra da savremena protivtenkovska sredstva koje koristi NATO nemaju mnogo efekta protiv ruskog tenka T-14 Armata, saopštila je radio-televizija BBC.

U njoj se detaljno opisuje iz kojeg oružja i kako lakše da se unište najpoznatiji modeli ruskih tenkova. Instrukcije prati fotografije u boji

On objašnjava da je Armata opremljena aktivnim sistemom zaštite "Avganit" koji može i fizički da uništava ciljeve i da ih izvede iz stroja. 


ARMATA JE ZA NJEGA DEČJA IGRAČKA: Rusija priprema novi tenk, svet će upoznati novo moćno oružje!

- Radio-optički radar "Avganita" sastoji se od četiri aktivne fazne antenske rešetke koji upozoravaju na približavanje granata. Sistem za radarsko ometanje skreće putanju rakete - pomoću blokiranja lasera i radara i pomoću dimne zavese - smatra Bari.

On ističe da je ovakav sistem nedodirljiv za celu generaciju protivtenkovskog oružja, uključujući i američke raketne sisteme "Džejvelin" (Javelin).

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Како уништити тенк...?Једноставно....! Довезете га у СМЕДЕРЕВО...!!

Dragojlo

pre 6 godina

Kako unistiti tenk???Pa pitajte profesora doktora vojnih nauka Suntavog on najbolje zna!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija