• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.06.2017

16:37

HILARI KLINTON NAČISTO PRSLA S MOZGOM: Tramp je kao Milošević - ZLI DIKTATOR!

Vesti

HILARI KLINTON NAČISTO PRSLA S MOZGOM: Tramp je kao Milošević - ZLI DIKTATOR!

Podeli vest

Nekadašnja američka državna sekretarka i neuspešna kandidatkinja Demokratske partije za predsednicu SAD Hilari Klinton uporedila je šefa Bele kuće Donalda Trampa sa Slobodanom Miloševićem, za kojeg je rekla da je bio čovek koji je podsticao etničko čišćenje tokom rata u BiH

Ona je u obraćanju publici na njujorškom "BookExpo 2017", održanom protekle nedelje, izjavila je da Tramp ima tu crtu da "zapali suseda protiv suseda", baš kao što je to po njenom mišljenju radio Slobodan Milošević, za kojeg je rekla da je bio "zli diktator", prenosi N1.

Klintonova je dodala da Tramp želi da vidi taj plamen mržnje, baš kao što se videlo kod brojnih masakara u svetu, spomenuvši i masakr u Ruandi, gde je ubijeno više od 800.000 ljudi.

Supruga nekadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona je kazala i da je Trampova administracija "abnormalna", kao i da je sa pravom zabrinuta za budućnost Amerike, jer njegova administracije može da nanese "trajna oštećenja američkim institucijama".

Ona je, između ostalog, napala i Trampove pristalice nazivajući ih ljudima koji stalno "podstiču neko negodovanje".


 

N1 navodi da je nakon teškog poraza na predsedničkim izborima Klintonova prilično glasno govorila o šoku zbog poraza. Navodi se da se na se na skupu u Njujorku ona obraćala delu publike gde su više od dve trećine bile upravo njene pristalice.

Bivša državna sekretarka SAD je rekla da je delovanje poput Trampovog veoma opasno.

- Da, videli smo to u Bosni, i u Ruandi, ali i u drugim zemljama. Uglavnom, to su zemlje gde politički lideri deluju samo zbog ličnog interesa, lične političke ideologije, pohlepe... - rekla je ona.

U obraćanju je pomenula i Ruse koji su optuživani da su hakovali elektronsku poštu Demokratske partije i dodala da joj je to bilo bolnije od svih uvreda koje je dobila od Trampa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 6 godina

Za "lek"za njene tegobe neka se obrati mužu.Ispod stola taj ima lek za nju

MIRO

pre 6 godina

Kome bre da da ipod stola...krezavoj matoroj ludaci... Bil nije toliko nisko pao.

rolex

pre 6 godina

Nikada Slobi nece oprostiti rusenje nevidljivog,hahahahhahhahahahah

sasA

pre 6 godina

Da, slazemo se! Tramp je diktator, drugi Milosevic, Sadam, Gadafi...! Sta cekas zalazi se svim silama, iskoristi ugled i uticaj - bombarduj osiromasenim uranijumom Vasington, Nujork i sve druge gradove gde diktator ima firme i nekretnine. Neces valjda Ti, bedem dobra, pravde i istine popustiti i to bas kod kuce!? Samo napred, nas blagoslov imas!!!!

vlada

pre 6 godina

....ženo ti si bolesna, a nisi jedina /godinama/ u američkoj administraciji!

Niski

pre 6 godina

Ti si lazima napravila Milosevica diktatorom,i dalje bi volela da ubijas po svetu.

Anarhista

pre 6 godina

Како сад нико не зове нато да их бомбардује? Кинези би могли то да одраде такође. Како смрдљиви УН толерише ову тиранију? Вероватно живим у паралелном универзуму. 1+1=3.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Zlikovci i dekadentni ljudi, poput familije Klinton, uvek će istrajavati na svom ZLIČINAČKOM PROJEKTU, koji se ogledao u uništavanju jedne suverene države, u srcu Evrope, bez odobrenja UN, sa ciljem da se anektira i okupira jedan deo njene teritorije i na njoj stvore kriminalnu tvorevinu, koju će njeni kreatori uvek koristiti u prljave političke svrhe. "Tiranin" Milošević i "dobri" Amerikanci. "Tiranin" Milošević je bio toliko "zao" da je tom svojom zlobom uspeo da isprovocira "dobre" Amerikance koji su ovaj jadan i siromašan narod godinama ubijali neljudskim snakcijama kako bi na kraju bili "prisiljeni" da istovate tone i tone osiromašenog uranijuma na ovu zemlju od čega ljudi danas masovno umiru, uprkos tome što se "dobročinitelji" iz SAD, uz pomoć domaće "elite", trude da dokažu kako osiromašeni uranijum i bombardovanje nemaju nikakve veze sa epidemijom oboljenja od kancera. Nikad neću zaboraviti ovu "smernu" familiju, kako u jeku bombardovanja Srbije, dok ginu deca i nedužni ljudi, sa Biblijom pod rukom odlaze u Crkvu na misu. Verovatno da se pomole za duše onih koje upravo ubijaju. I danas, posle toliko godina, osećam neodoljivi nagon povraćanja na pomen imena porodice Klinton.

Bane

pre 6 godina

Izabrati Moniku pod hitno za ministra zdravlja.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17