• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

04.06.2017

11:09

RIČARD BRENSON: Tramp nas tera bukvalno da PLAČEMO!

Vesti

RIČARD BRENSON: Tramp nas tera bukvalno da PLAČEMO!

Podeli vest

Milijarder Ričard Brenson kaže da će istorija pamtiti predsednika Donalda Trampa kao “neverovatno neobzirnog” zbog povlačenja iz Pariskog sporazuma

- Ovo što se desilo, mnoge od nas bukvalno tera da plačemo kada iz nekog bizarnog razloga predsednik Amerike odluči da donese tako katastrofalnu odluku - rekao je ovaj biznismen.

On je osporio i Trampov argument da bi odbacivanje sporazuma moglo da spase 2, 7 miliona radnih mesta u SAD. 

- Stotine hiljada radnih mesta moglo bi isto tako da se otvori u ekološk energetskom sektoru da je on dao podršku - rekao je Brenson. 

Brenson je samo jedan od desetina direktora koji su izrazili nezadovoljstvo zbog odluke Trampa. Ilon Mask je čak odlučio da više neće savetovati predsednika Amerike. 

Brenson je dan odluke nazvao “užasnim, užasnim danom”. 

- To je strašno što se desilo juče i poruka koju je Tramp poslao svetu - kaže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MRSSSSSSS

pre 6 godina

Djubre zaverenik, sad plačes bez pljalkaskig harača.

Mara

pre 6 godina

Ne mogu da verujem koliko su kauboji glupi i ograniceni,zar oni veruju da bi Tramp kao i njegovi predhodnici mogli takva pitanja sami da resavaju,pa on nije ni izabran za predsednika bez blagoslova tih bilmeza koji upravljaju svetom,zar mislite da mu je zet- jevrejin slucajno savetnik.Haos mogu da prave tako sto sve figurice postave na odredjenom mestu a onda gledaju kako se odvija film i trljaju ruke.Pa to je njihova izverzirana igra koja traje hiljadama godina u nazad,oni i sami kazu da su eksperti u tome i da niko nije veci profesionalac u tome od njih-jevreja.Manipulacija je njihova specijalna igra koju igraju, verujuci da su samo oni ljudska rasa bogom dana a svi mi gentili-zivotinje, stvoreni od boga da budemo njihove sluge.Vekovima su postajali sve bolesnije psihopate,ovo je kruna njhove psihopatoligije,radice to do unistenja,na redu je americki i evropski narod.n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17