• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune.rs/informer.rs

07.06.2017

16:35

(VIDEO) PUTIN SUROVO PONIZIO SAD: Ako ste znali kako da ubijete predsednika, znali ste i da hakujete izbore, a okrivite Rusiju!

Vesti

(VIDEO) PUTIN SUROVO PONIZIO SAD: Ako ste znali kako da ubijete predsednika, znali ste i da hakujete izbore, a okrivite Rusiju!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin posebno se, tokom intervjua sa Megin Keli, osvrnuo na optužbe dela bivše administracije Baraka Obame i Hilari klinton da je Rusija obezbedila pobedu Trampa na predsedničkim izborima u SAD

U isečku intervjua iz 4. juna sa Megin Keli, Putin je bez ikakvog zazora aludirao na činjenicu da je CIA možda ubila predsednika Kendija. 

- Ako je to bilo moguće tada, bez da javnost ikada sazna za to, šta su onda realna ograničenja u izmišljanju priče vezano za "ruske hakere" i američke izbore - upitao je Putin

Putin je u više navrata izjavio da je poznato da današnja internet tehnologija nema granice, što znači da je bilo ko iz bilo kog mesta u svetu mogao da hakuje DNC, ko se to zaista desilo, dok preusmerava otiske na Rusiju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 6 godina

Kad gledamo ovako: "Dok Putin preti li preti, SAD barem štiti svoje teroriste i svoj uticaj tamo i ubija SAA-Hezbollah jedinice u Siriji". Pa samo vi pretite bračo Rusi, a ja sam iskreno več počeo da se pitam i razmišljam u sebi, dal vam S400 uopšte funkcioniše? (Ja bi voleo da DA ali za sada ne vidim efekat i sve mi je to veoma veoma mlako..)

Perakaže

pre 6 godina

Bojane, ti si jeziva budala. Pre nego što takve budalaštine napišeš, informiši se. Gde su ameri štitili bilo čije interese sem svojih. Oni su na novčanicama napisali da veruju u Boga, pa zato u ponedeljak ubijaju, u utorak ubijaju, u sredu ubijaju, u četvrtak ubijaju, u petak ubijaju u subotu ubijaju ali zato u nedelju idu sa porodicom u crkvu. Udju u tvoju kuću i nazivaju te neprijateljem i opet samo ubijaju. A bez obzira što se to tebi čini mlako oni to rade od drugog svetskog rata i dosada pobili preko 20 miliona nevinih ljudi.

Rape

pre 5 godina

Svi muslimani svijeta treba da podrže Putina on im je najveći prijatelj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija