• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

08.06.2017

12:39

(VIDEO) KRISTIJAN AMANPUR JE IZNOSILA NAJBRUTALNIJE LAŽI O SRBIMA, onda je krenula na Rusiju i dobila po prstima!

Vesti

(VIDEO) KRISTIJAN AMANPUR JE IZNOSILA NAJBRUTALNIJE LAŽI O SRBIMA, onda je krenula na Rusiju i dobila po prstima!

Podeli vest

Novinari RT raskrinkali suz jednu od najstrašnijih laži o Siriji - priču o dečaku koji je nazvan "simbolom patnje Alepa". Po zlu za Srbe čuvena novinarka Si-En-Ena Kristin Amanpur je popkušala da ponizi i šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova pokazavši mu fotografiju dečaka uz pitanje da joj kaže njegovo ime

Glavna urednica RT i Sputnjika Margarita Simonjan kaže da su novinari ove agencije uspeli da raskrinkaju jednu od najstrašnijih laži o Siriji. 

- Sledeći put ćemo povesti sa sobom Kristin Amanpur i sve koji žele, samo ako budu imali hrabrosti da razgovaraju sa dečakom Omranom i njegovom porodicom - izjavila je Margarita Simonjan.

Ranije je zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila da mnogobrojni igrači, kako u regionu tako i van njega, pokušavaju da iskoriste lažne informacije radi smene režima u Siriji.

Printskrin

Prekjuče je otac Omrana Dakniša ispričao za RT da su "beli šlemovi" dugo fotografisali njegovog sina, pre nego što su mu pružili pomoć. On je izjavio da je težina njegovih rana preuveličana i da su fotografije iskorišćene za njihove ciljeve.

Zapadni mediji su 2016. objavili šokantne snimke sa dečakom Omranom koji je spasen iz porušene zgrade tokom vazdušnog napada u Alepu.

Zapadni novinari takođe su za napade okrivili vladu Bašara el Asada i ruske vazdušno-kosmičke snage. Ministarstvo odbrane Rusije negiralo je ove tvrdnje i dalo niz dokaza da nema veze sa ovim incidentom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejan

pre 6 godina

ima osoba kojima je proizvodnja lazi u opisu posla kristina to radi izuzetno dobro i to je stavlja na predposlednje mesto na skali ljudskog sljama jer ona to radi u interesu svoje administracije.a priznacete nama nije niko kriv sto ona ne radi za nas. i imate osobe koje sve ovo rade protiv svoga naroda i drzave a za racun kristinine administracije [kandicka,biserko grdoba u crnom,pavicevicka ... ]e takve osobe su samo dno ljudskog sljama.

sekula

pre 6 godina

Deki, kada bismo mi to radili morali bismo prvo da zaboravimo da smo Pravoslavni Srbi, pa tek onda kaubojske stvari da radimo, eto

dejan

pre 6 godina

ja dragi sekula vec jednom okrenuh i drugi obraz pa mi i on otece . e vala od sada okrecem samo govnjavu motku.

nekopo

pre 6 godina

Amerikanci imaju recept za takve televizije, odmah bombardovati i spaliti neprijateljske novinare koje zatim treba proglasiti kolateralnom stetom. Secate se RTS-a!!!

Cvele

pre 6 godina

Ali za rusenje RTSa i ubistva radnika, u zatvoru je odlezao nas covek i on je ispao kriv za njihovu smrt,a ne oni koji su bombardovali RTS,...mi smo stvarno paranoican narod.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija