• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2017

09:18

(FOTO) OVA POHOTNA NASTAVNICA IMALA JE SEKS SA TRI ĐAKA, sad će da robija TRI GODINE!

Vesti

(FOTO) OVA POHOTNA NASTAVNICA IMALA JE SEKS SA TRI ĐAKA, sad će da robija TRI GODINE!

Podeli vest

Erin Makolif (25), profesorka srednje škole u Severnoj Karolini, uhapšena je nakon što je imala seks sa tri učenika. Mladićima slala i svoje gole slike, a zbog svega joj preti do tri godine zatvora

Uz fotografije, nastavnica je učenicima slala i lascivne poruke, u kojim im je govorila šta će im sve raditi kada se vide
Džejms Mur, šef policije

Amerikanka Erin Makolif (25), nastavnica matematike u srednjoj školi u gradu Roki Maunt u Severnoj Karolini, uhapšena je nakon što je imala seks sa tri maloletna đaka. Makolifova je optužena za seksualno uznemiravanje učenika, a ako bude osuđena, preti joj do tri godine zatvora.

Prema navodima policije, pohotna nastavnica je redovno imala seks sa tri učenika, od kojih dvojica imaju 17 godina, a jedan 16. Svoj trojici ona je predavala u srednjoj školi "Roki Maunt".

- Makolifova se u poslednjih godinu dana sastajala sa đacima van kampusa. Seks su imali i u njenim kolima, ali i u njenom stanu. Mladići su je posećivali najmanje jednom nedeljno, a roditelje su lagali i pričali im da idu na privatne časove - rekao šef policije Roki Maunta Džejms Mur.

Informer

On je dodao da je nastavnica sa trojicom momaka ugovarala sastanke preko Fejsbuka.

Pala i profesorka hemije

Informer

Profesorka hemije Tifani Mišel Geliga (35) iz mesta Port Sent Lusi na Floridi uhapšena je 21. maja jer je imala seks sa učenikom (17). Ona je privedena nakon što ju je majka đaka prijavila policiji jer je slala lascivne poruke mladiću. Geliga je negirala krivicu, a uskoro joj počinje suđenje.

- Ona je preko telefona mladićima slala i svoje gole fotografije i provokativne slike. Na većini je nosila seksi čipkasti donji veš, a na nekoliko je bila i gola. Uz fotografije, nastavnica je učenicima slala i lascivne poruke, u kojim im je govorila šta će im sve raditi kada se vide. Prilikom hapšenja zaplenili smo joj telefon, ali i kompjuter - rekao je Mur.

On je dodao da je Makolifova uhapšena nakon što su roditelji jednog mladića saznali za orgije i o svemu obavestili upravu škole, koja je još 4. maja otpustila nastavnicu.

- Direktor škole nas je pozvao i prijavio nastavnicu. Odmah smo pokrenuli istragu i Makolifova je uhapšena u četvrtak. Ona je u pritvoru uz kauciju od 20.000 dolara - naveo je šef policije.

Jedan od bivših đaka Makolifove Dejvon Stil kazao je da je jako iznenađen kada je čuo da je ona napastvovala učenike.

- U šoku sam. Ne mogu da verujem da bi naša nastavnica bila sposobna da napastvuje đaka. Ona je uvek bila jako dobra i profesionalna prema nama - rekao je Stil.

Majka jednog učenika kojem je Erin predavala navela je da je cela škola u haosu posle hapšenja nastavnice.

- Bila sam jako iznenađena. Još ne mogu da verujem. Strašno mi je kad pomislim ko je predavao mom detetu - rekla je Feliša Rasel.

Nakon hapšenja Makolifova je negirala krivicu i odlučila je da se brani ćutanjem.

Informer


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas9d

pre 6 godina

Nameštaljka, dala klincu keca I bum prijava za sex. Da mu je dala da podoji čuvao bi je ko kap vode. I gde su slike...............

Marko Rankovic

pre 6 godina

Doslo zadnje vreme, kad se za to robija.\n

Dule

pre 6 godina

Да је имала лезбејски секс са својим ученицама онда би је хвалили.

Aleks

pre 6 godina

Šteta! Trebali su je nagraditi za to, jer seks je zdrav za sve!

miki

pre 6 godina

sta ti je amerika, a meni su predavale samo babe i skotovi.\n

u magnovenju

pre 6 godina

Na koliko godina bi bila osuđena da je imala seks sa deset učenika?

DEDA RAKA

pre 6 godina

Iz praktične nastave - odličan (5), iz predmeta MORALA - profesorka pala.Sad su deca tužna i neće da uče, bez praktične nastava ima da se muče ! Zapadna kultura u ambis nas gura.

MILAN

pre 6 godina

Vidi ti njih zena predavala dva predmeta i kad treba da se plati ona kriva.Sexsualno vaspitanje zahteva i prakticnu nastavu.Orden I vratiti na posao sa trojicom, koji je to predavac

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija