• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2017

22:18

ZEMLJOTRES U EGEJSKOM MORU SU VEŠTAČKI IZAZVALE STRANE SILE: Gradonačelnik Ankare izneo šokantu teoriju!

Vesti

ZEMLJOTRES U EGEJSKOM MORU SU VEŠTAČKI IZAZVALE STRANE SILE: Gradonačelnik Ankare izneo šokantu teoriju!

Podeli vest

Gradonačelnik Ankare Melih Gokček optužio je strane sile da su veštački izazvale razoran zemljotres koji je 12. juna pogodio zapadnu Tursku i grčka ostrva

U jednom od tvitova koji je objavi, gradonačelnik Ankare je napisao:

- Sada mislim da bi ovo mogao biti veštački zemljotres. Ja ne kažem da je to sigurno, nego da je to vrlo ozbiljna mogućnost, kažem da to definitivno treba ispitati. Da li je bilo brodova koja su obavljali seizmička istraživanja u blizini epicentra? Ako jeste, kojoj zemlji oni pripadaju? - zapitao se on.

Inače, Gokček je gradonačelnik Ankare već 20 godina, izabran je pet puta zaredom.

TRESLA SE TURSKA! Snažan zemljotres pogodio zapadnu obalu, osetio se i u Grčkoj!

On je takođe postavio nekoliko video snimaka na turskom u kojima se govori o Programu aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (HAARP) koji su razvili američko vazduhoplovstvo, mornarica i DARPA - i koji je izvor raznih teorija zavere koje tvrde da je to uređaj za kontrolu vremena.

Ovo nije prvi put da je on dao takve tvrdnje o veštačkim zemljotresima.

U februaru je on dao slične komentare posle niza potresa u zapadnoj turskoj provinciji Čanakale, prenosi Hurriet Daily News.

On je naveo da su ti potresi bili koordinisani napori stranih sila da unište tursku ekonomiju.

- Danas je snažan zemljotres pogodio Čanakale. Istražio sam i izgleda da je jedan brod za seizmička istrživanja u tom području - rekao je on.

- Hitno treba utvrditi predmet istraživanja tog broda i kojoj zemlji pripada. Brinem zbog mogućeg zemljotresa koji bi mogao biti podstaknut veštački. Ovo definitivno treba istražiti i javno objaviti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija